Extra Zitdag | Merken, modellen en i-DEPOT (Gent)

Leg al jouw vragen omtrent merken en modellen vrijblijvend en gratis voor aan IE-expert Bruno Vanderschoot!

Dit event is afgelopen

Vragen over:

  • Hoe kan ik mijn idee vastleggen?
  • Hoe kan ik de vormgeving van mijn product beschermen?
  • Hoe kan ik de naam van mijn product of dienst beschermen?
  • Wat zijn de kosten voor merkbescherming? 

Wie?

Bruno Vanderschoot

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) is de officiële instantie voor de registratie van merken en modellen in de Benelux. Daarnaast biedt het BBIE de mogelijkheid om het bestaan van ideeën, concepten, ontwerpen, prototypes enz. vast te leggen. Bruno Vanderschoot geeft reeds jarenlang advies over de bescherming van intellectuele eigendom. Bij hem kun je terecht met al je vragen omtrent i-depot, merk- en/of modelbescherming, zoals hoe je jouw naam, logo, … het best beschermt, hoe je die kunt registreren,

Praktisch

Een persoonlijk gesprek bij Bruno Vanderschoot neemt 45 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

Ben je geïnteresseerd in een gesprek? Schrijf je dan in en noteer in het opmerkingenveld:

  • Een beknopte weergave van de vragen voor het individueel gesprek. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je bij de juiste gesprekspartner terecht komt. 
  • Je eventuele voorkeur voor de voor- of namiddag. In de mate van het mogelijke houden wij hier rekening mee. Je krijgt alleszins op voorhand het juiste uur doorgestuurd.

Een VLAIO bedrijfsadviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de juiste expert en het juiste tijdstip vast te leggen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen

Locatie

Adres

VLAIO - VAC GENT VAC Gent Koningin Maria Hendrikaplein 70 9000 Gent