DigiNoon 2024

Ontdek de sleutels tot een succesvolle digitale toekomst op donderdag 25 april 2024, tijdens het jaarlijkse Diginoon event, georganiseerd door Voka in samenwerking met VLAIO. Dit is dé kans voor ondernemers die de digitale revolutie in hun bedrijf willen omarmen en laten floreren in het digitale tijdperk. Laat je inspireren door een krachtige keynote van Katja Schipperheijn en verruim je kennis tijdens inspirerende break-outsessies.

Praktisch

Date
Tijdstip
14.00 - 20.00 uur
Locatie

Kinepolis Antwerpen Groenendaallaan 394 2030 Antwerpen

Verbinden & versterken

Bij Diginoon krijg je de perfecte kans om te netwerken, kennis op te doen en inspiratie op te snuiven. We richten niet alleen onze aandacht op de digitale maturiteit van Vlaamse bedrijven, maar delen ook inzichten over voortdurende verbetering door mensgerichte innovaties die leren en duurzame groei bevorderen. Dankzij praktische break-outs verlaat je het evenement met concrete handvatten om nu het verschil te maken voor een futureproof morgen.

Keynote door Katja Schipperheijn

Katja Schipperheijn is een internationaal erkend auteur, strateeg, futurist, docent en keynote spreker. Haar expertise richt zich op AI en baanbrekende innovaties die een mens-machine symbiose creëren.

Haar provocerende ideeën dagen traditionele dogma's uit en bieden frisse perspectieven. Zo inspireert ze leidinggevenden en werknemers om zich aan te passen voordat ze onomkeerbare schade oplopen.  AI is dan ook alomtegenwoordig en beïnvloedt organisaties en hun werknemers met ongekende snelheid.

Programma

  • 14u30 - Ontvangst
  • 15u00 - Welkomstwoord door Hans Maertens, Gedelegeerd Bestuurder Voka vzw
  • 15u30 - Toespraak door Jo Brouns, Vlaams minister van economie, innovatie, werk, sociale economie & landbouw
  • 15u45 - Benchmarking digitale maturiteit Vlaamse bedrijven door Dieter Somers, Senior Adviseur Digitalisering Voka Kenniscentrum
  • 16u00 - Keynote door Katja Schipperheijn 
  • 17u00 - Best practices digitale transformatie van ondernemingen aan de hand van break-outs
  • 17u45 - Slotwoord: Opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven
  • 18u00 - Netwerkreceptie
  • 20u00 - Voorzien einde
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 60
Organisator
Voka

Praktisch

Date
Tijdstip
14.00 - 20.00 uur
Locatie

Kinepolis Antwerpen Groenendaallaan 394 2030 Antwerpen

Locatie

Adres

Kinepolis Antwerpen Groenendaallaan 394 2030 Antwerpen