DIGILAB Automatiseer manuele processen met RPA

RPA of Robot Process Automation, automatiseert manuele repetitieve processen. Tijdens deze tweedaagse opleiding leert u waar deze technologie toegepast kan woren en bouwt u een eerste RPA.
RPA

Dit event is afgelopen

Iedereen kent wel de situaties waarbij collega’s dag in dag uit dezelfde handelingen uitvoeren op een computer. Inloggen, verwerken en schakelen tussen verschillende systemen. Veelal om data van het ene systeem in het andere te krijgen of te zorgen dat de echte processen goed functioneren. Dit is precies waar RPA een waardevolle bijdrage kan leveren. Want wanneer software robots deze handelingen overnemen, kunnen werknemers zich focussen op wat écht telt: waarde toevoegen voor de klanten.

In een intensieve opleiding van twee dagen leert u via voorbeelden en demo’s de mogelijkheden van RPA kennen. U brengt in kaart welke RPA-toepassingen er mogelijk zijn voor uw bedrijf. Daarnaast krijgt u tijdens een hands-on sessie een technische introductie in enkele RPA-softwaretools en u leert om zelf een eenvoudige robot te bouwen.

Tijdens 2 volledige dagen wordt u ondergedompeld in de wereld van RPA.

  • Dag 1: u leert wat de verschillende mogelijkheden zijn binnen uw bedrijf en hoe RPA uw efficiëntie kan optimaliseren.
  • Dag 2: tijdens de 2e dag leert u hoe u zelf een systeem kan bouwen om repetitieve handelingen te automatiseren.

Doelgroep

Deze sessies richten zich op beslissingsnemers (CFO / director / finance manager) of project/program managers met interesse in toepassingen van Robotic Process Automation voor finance. De opleiding staat open voor deelnemers uit verschillende sectoren, bvb diensten, zorg, maakindustrie, nutsvoorzieningen, etc. RPA is zowel interessant voor grote als middelgrote ondernemingen. Er is geen technologische voorkennis vereist. Zowel bedrijven die nog niet actief zijn rond RPA als diegenen die er wel al mee bezig zijn, kunnen aansluiten.

Spreker

  • Joris Van Ostaeyen, CSO bij Robonext
  • Johan De Mulder, CTO bij Robonext

Robonext is een IT-servicebedrijf gespecialiseerd in de implementatie van Robotic Process Automation en Artificial Intelligence. Meer informatie op www.robonext.eu

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550
Organisator
Voka i.s.m. Robonext

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Kamer van koophandel Antwerpen-Waasland Markgravestraat 12 2000 Antwerpen