De BLCCA Contact Days!

Op 18, 19 en 20 mei organiseren de Belgische Kamers van Koophandel de BLCCA Business Contact Days, een gratis evenement voor onze leden. U krijgt de gelegenheid al uw vragen te stellen, tijdens online gesprekken van 25 minuten, aan 6 BLCCA kamers: Duitsland, Frankrijk, Arabische landen, Verenigd Koninkrijk, Rusland en Luxemburg.

Praktisch

Datum
Tijdstip
08.00 - 15.00 uur

BLCCA, zegt u?

De Belgisch-Luxemburgse Kamers van Koophandel in het buitenlandĀ behartigen de belangen van Belgisch-Luxemburgse ondernemingen in het buitenland. Zij worden geleid door ondernemers, zoals u, die elkaar helpen en hun ervaring op het terrein delen. In de komende weken zullen wij u aan de hand van korte vraag- en antwoordvideo's laten kennismaken met de deelnemende kamers.

De eerste video is al beschikbaar!

Hoe werkt het concreet?

Deelnemen is eenvoudig: log in op het Conversation Starter-platform en beantwoord de vragen over uw activiteiten en de onderwerpen die u wil bespreken. Vergeet niet aan het eind van het formulier te vermelden dat u lid bent van onze Kamer. Alles gebeurt online, downloaden is niet nodig. Schrijf u vandaag nog in!

Meer informatie

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka i.s.m. BLCCA

Praktisch

Datum
Tijdstip
08.00 - 15.00 uur