Cybersecurity Roadshow - Hageland

Herken jij, je collega’s of medewerkers cyberbedreigingen zoals phishing-mails, ransomware en valse telefoonoproepen? Hoe kan je deze voorkomen of oplossen? Hoe kan je door bewuster om te gaan met cyberveiligheid jezelf en je bedrijf beter beschermen tegen aanvallen van buitenaf?

Doe de test, samen met je medewerkers en bezoek de Voka Cybersecurity Roadshow!

Cybersecurity Roadshow - Harol Diest

Dit event is afgelopen

Wat mag je verwachten?

Je legt samen met je team van max. 8 personen een parcours af door de truck. In 45 minuten maken we je wegwijs in de wereld van cybersecurity.

  • In de escape-truck speel je een escaperoom waarin verschillende onderwerpen van cybersecurity bewustzijn verwerkt zijn zoals phishing, onbekende usb-sticks, social engineering en ransomware.  De deelnemers komen voor keuzes te staan die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer, of als ze van thuis werken.  Als de deelnemers het hoofd koel houden kunnen ze uiteindelijk de code kraken (binnen de 30 minuten) en ontsnappen uit de truck. 
  • Daarna volgt er een opvolgsessie met een ethical hacker (30 min.). Hij overloopt met de deelnemers wat er goed en wat er fout liep. Het uiteindelijke doel is om alle deelnemers van het spel bewust te maken van digitale gevaren en cybercriminaliteit - maar dan wel op een onvergetelijke manier!
  • Tot slot is er tijd om te relaxen en netwerken. Je deelt je indrukken met teamgenoten en/of andere deelnemers bij een drankje en hapje. In gesprek met onze Voka-adviseurs kun je opvolggesprekken plannen om volgende stappen voor je onderneming te bespreken.

Praktisch

De Cybertrucks worden in groepjes van 8 personen doorlopen. Er zijn 10 slots per dag tussen 09u00 en 17u00. Bij inschrijving kun je een voorkeur van tijdstip doorgeven. Schrijf je in met 8, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van het tijdsslot.

Je kunt ook individueel of met kleinere groepen inschrijven, dan wordt je ondergebracht in een groep met andere deelnemers. Je kunt nog steeds je voorkeur van tijdsslot doorgeven, maar krijgt hierbij geen voorrang.

Prijs (excl. btw)

  • Groep van 8 personen: €400
    • Deze groepen krijgen voorrang bij de keuze van een tijdsslot
  • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon 
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 50
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Harol Industriepark 3 3290 Diest