Cybersecurity en ethical hacking voor iedere onderneming

Je hebt een stevig beveiligde voordeur, een alarm en misschien zelfs een bewakingsfirma die alles in het oog houdt. Maar het gevaar is digitaal en loert bij iedereen om de hoek. Hackers maken van elke zwakte in je informaticasysteem gebruik om binnen te breken, data te stelen of te versleutelen. De kost om alles terug up and running ter krijgen en van de misgelopen inkomsten door technische werkloosheid lopen pijlsnel de hoogte in.

Praktisch

Datum
Tijdstip
14.00 - 17.00 uur
Locatie

SBB Vuurkruisenlaan 2 3000 Leuven

Klinkt dit als je grootste nachtmerrie? Terecht. Cybersecurity is een van de grootste aandachtspunten voor ondernemers, van welke grootte dan ook. In deze inspiratiesessie met live demo ontdek je welke gevaren jouw bedrijft loopt. Een echte hacker zal uitleggen hoe (publieke) informatie misbruikt kan worden, en zal ook enkele real-life scenarios voorleggen. Tot slot krijg je enkele snelle tips & tricks over hoe jij je bedrijf nu al kan beschermen.

Leer kijken naar je bedrijf als een hacker en ontdek welke informatie kan misbruikt worden.

Spreker

Cybersecurity expert en ethical hacker Tibo Claesens maakte begin vorig jaar zijn jongensdroom waar en startte met ZeroBit zijn eigen bedrijf. Daarmee wil hij andere ondernemingen zich helpen beschermen tegen cyberaanvallen zoals phishin, ransomware, denial of service... Dat doet hij met een doorgedreven analyse van de IT-omgeving, het zoeken en implementeren van oplossingen op maat en de follow up daarvan.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
GRATIS
Organisator
Voka i.s.m. Zerobit en VLAIO

Praktisch

Datum
Tijdstip
14.00 - 17.00 uur
Locatie

SBB Vuurkruisenlaan 2 3000 Leuven

Locatie

Adres

SBB Vuurkruisenlaan 2 3000 Leuven