Conferentie co-innovate in sport

Tijdens het grootste sportevenement van het jaar, Le Grand Départ du Tour de France, willen we bedrijven en onderzoeksinstellingen uit deze sector een extra duwtje in de rug geven.

Dit event is afgelopen

De sector van de Sport Tech kent een exponentiële groei, bovenal omdat veel   technologieën snel de oversteek maken van de professionele gebruiker naar de recreatieve sporter. Bekende voorbeelden zijn de hartslagmeters, fietsen van carbon of smart textiles.

De drie Belgische regio’s en de buurlanden Duitsland en Nederland organiseren voor hen op 4 en 5 juli een conferentie ‘co-innovate in Sport’ inclusief matchmaking (genaamd Sport Tech Match) in het hart van de Europese hoofdstad. 

Voor bedrijven en onderzoeksinstellingen die meer willen weten over de laatste evoluties in de sector van de sporttechnologie en/of op zoek zijn naar nieuwe business partners is dit een topgelegenheid om te netwerken. 

Het volledige programma bekijken voor deze tweedaagse conferentie kan je via deze website.

Meer informatie

Wens je meer concrete informatie te ontvangen over het event, dan kan je ook contact opnemen met Pascal Verheye via mail pascal.verheye@vlaio.be of per telefoon 02 209 27 38. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 250
Organisator
De drie Belgische regio’s en de buurlanden Duitsland en Nederland

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

De markten Oude Graanmarkt 5 1000 Brussel