Co-creatietrajecten van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Creatieve sector stimuleert innovatie bij kmo’s tijdens co-creatietrajecten van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. in Antwerpen, Mechelen en Turnhout

Dit event is afgelopen

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. werd oorspronkelijk opgericht ter ondersteuning van de creatieve sector in Antwerpen, maar kreeg er de afgelopen maanden ook meer en meer de rol van kruisbestuivingsplatform bij. We zetten met andere woorden ook sterk in op de wisselwerking tussen sectoren en meer bepaald op de meerwaarde die creativiteit kan creëren binnen andere sectoren.

Gedurende drie maanden kunnen kmo’s en creatieve experten een innovatietraject van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. doorlopen. Tijdens het traject - bestaande uit 5 intensieve workshops - werpt een creatieve ondernemer een blik op de bedrijfsactiviteiten en -processen van de kmo. Zo werken ze samen aan een toekomstgericht bedrijfsmodel.

Doelstelling van dit project: lokale kmo’s in de provincie Antwerpen meer slagkracht geven, vandaag, maar vooral ook in de toekomst.

Dit alles kadert binnen een Europees subsidieproject (EFRO).
 
Het traject is bedoeld voor kmo’s gevestigd in de provincie Antwerpen die overtuigd zijn van het belang van innovatie en een gezonde interesse hebben in een intensieve samenwerking met een creatieve expert. 

Meer informatie

Organisator
POM Antwerpen
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Oh! Mechelen Kanunnik de Deckerstraat 20a 2800 Mechelen