Businessclub Midden-Oosten

Als een van 's werelds belangrijkste economische regio's en met een bevolking die zich uitstrekt over diverse landen, is het Midden-Oosten een markt die niet over het hoofd kan worden gezien. In een wereld die voortdurend globaliseert, is het van cruciaal belang voor Limburgse bedrijven om het Midden-Oosten te beschouwen als een strategische handelspartner. De Businessclub Midden-Oosten biedt een dynamisch platform voor zakelijke interactie in deze invloedrijke regio. Deel kennis, ervaring en waardevolle inzichten met gelijkgestemde professionals tijdens inspirerende bedrijfsbezoeken aan toonaangevende bedrijven en experts in het vakgebied.

Dit event is afgelopen

De Business Club Midden-Oosten biedt een dynamisch platform voor ondernemers en bedrijven die kansen in deze diverse regio zoeken. Of je nu een gevestigd bedrijf bent dat nieuwe markten wil verkennen of een start-up die wereldwijd wil groeien, hier kun je kennis, ervaring en inzichten delen.

Zakendoen in het Midden-Oosten biedt voordelen door de strategische locatie, technologische ontwikkelingen, opkomende markten en overvloedige energiebronnen. Het is echter essentieel voor ondernemers om zich goed voor te bereiden, de lokale markt te begrijpen en rekening te houden met juridische, culturele en zakelijke aspecten. Ontdek de mogelijkheden in het Midden-Oosten en vergroot je zakelijk succes in deze boeiende regio samen met andere vooruitstrevende bedrijven.

Programma

Kick-off: 25/03/2024

Het aanvullende programma wordt spoedig bekend gemaakt.

Doelgroep

Zaakvoerders, salesmanagers, exportmanagers, development managers van bedrijven die zakendoen in en met het Midden-Oosten, zowel voor importerende als exporterende bedrijven. Om een open uitwisseling te waarborgen, is de deelname van concurrerende bedrijven in deze groep niet toegestaan.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt