Business Club Strategic Sourcing

Door de coronapandemie en uiteenlopende geopolitieke gebeurtenissen hebben de aankoopafdelingen van bedrijven de jongste jaren heel wat uitdagingen gekend. Meer dan ooit onderstreept dit de meerwaarde van een kwaliteitsvolle en weerbare aankoopstrategie. In de businessclub strategic sourcing & import leer je hoe je jouw aankoopstrategie nog beter afstemt op de globale markten.

Dit event is afgelopen

In jouw aankoopstrategie moeten onafhankelijkheid en weerbaarheid van jouw bedrijf centraal staan. Deze businessclub leert je daarom om risico’s te beheersen en kosten te besparen, door in te zetten op verschillende markten en samen te werken met diverse leveranciers. In elke sessie bespreek je samen met een coach de nieuwe trends of meest opmerkelijke obstakels op vlak van aankoopbeleid. Er is ook ruimte om met gelijkgestemde collega's ervaringen en tips & tricks uit te wisselen.

Programma

Tijdens de kick-off op donderdag 2 februari 2023 leren de deelnemende bedrijven elkaar beter kennen. Samen met ervaren mentoren stel je een programma op maat van de groep samen. 

Tijdens zeven daaropvolgende sessies neem je met de groep telkens een ander thema onder de loep. Zo verwerf je steeds nieuwe inzichten die jouw bedrijf toelaten om het aankoopbeleid te verfijnen. 

Deze sessies vinden bij voorkeur plaats bij de deelnemende bedrijven. Waar mogelijk is er ook steeds een bedrijfsbezoek aan gekoppeld.

Doelgroep

Aankoopmanagers en -verantwoordelijken, procurementmanagers, bedrijfsleiders en businessstrategen van internationaal actieve bedrijven.

Belangrijk! Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen niet te beïnvloeden, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
1200 euro (excl. btw)
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO - FIT - CREDENDO
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland Markgravestraat 12 2000 Antwerpen