Business Club Sourcing & Import

Als aankoop manager heb je dagelijks te kampen met problemen rond schaarse grondstoffen, onderhandelingen met leveranciers, grondstoffenfraude etc... Daarnaast is ook de druk op en de complexiteit van de supply chain sterk toegenomen. Gecombineerd zorgt dat voor een dagelijkse uitdaging om de productie en toelevering draaiende te houden en ook de klanten tevreden te houden. De optimalisatie van het aankoop- en procurement beleid is daarom actueler dan ooit.

Dit event is afgelopen

Deze businessclub biedt jou interessante experten en praktijkgetuigenissen gekoppeld aan ervaringsuitwisseling met collega-ondernemers. Omringd door professionelen die dag in dag uit met dezelfde problematieken te maken hebben, krijg je nieuwe inzichten rond sourcing en aankoop met rechtstreeks meerwaarde voor jouw onderneming.

Deze business club is een samenwerking tussen Voka Mechelen-Kempen en Voka Oost-Vlaanderen.

Mogelijke topics

  • Marktonderzoek naar leveranciers
  • Outsourcen of aankopen? 
  • Offertes, contracten en procedures - evaluaties & onderhandelingen
  • Aankoop en sourcing en supply chain management. 
  • Duurzame relaties met suppliers

De definitieve topics worden door de deelnemers vastgelegd.

Doelgroep

Sourcing- & purchasemanagers, aankoopverantwoordelijken, procurementmanagers, bedrijfsleiders

Wat haal je eruit?

We reiken je experten, getuigenissen en inspirerende praktijkcases uit het bedrijfsleven aan om het aankoopbeleid en je strategie te optimaliseren. De sessies zijn sterk doorweven van ervaringsuitwisseling in een vertrouwelijk kader en geven de deelnemers de kans om hun professioneel netwerk te verbreden.

Is er een topic waarin jij je wil verdiepen? We waarderen je input. Na een intakegesprek en de opstartsessie leggen wij het definitieve programma op maat van de groep vast.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 1200
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

afwisselend op diverse locaties regio Gent en regio Mechelen