Business Club Internationaal ondernemen

Ben je recent gestart met internationalisatie en heb je de ambitie om internationaal te groeien? Dan vind je bij de BusinessClub Internationaal Ondernemen een klankbord waarop je kan rekenen.

Het programma van dit traject wordt afgestemd op de noden en verwachtingen van de groep en welke actiepunten jij als ondernemer naar voren schuift.

Dit event is afgelopen

De BusinessClub bestaat uit 10 sessies. 

Je krijgt begeleiding door een ervaren expert. Daarnaast kom je vaker samen met een vast vertrouwensgroep van 10-15 gelijkgestemden. Met hen kan je netwerken, kennis delen, ervaringen uitwisselen of ze kunnen dienen als een klankbord. Met als doel: groeien als ondernemer en onderneming. 

Het programma van dit traject wordt afgestemd op de noden en verwachtingen van de groep en welke actiepunten jij als ondernemer naar voren schuift. 

Alle topics worden ingeleid door een expert ter zake en worden waar mogelijk geïllustreerd met een inspirerende praktijkcase uit het bedrijfsleven. De sessies zijn ook sterk doorweven met open kennis- en ervaringsuitwisseling in een vertrouwelijk kader en geven je de kans om jouw professioneel netwerk te verbreden.

Thema's worden door de groep bepaald.
Voorbeelden:

  • Exportstrategie
  • HR-beleid over de grenzen
  • Intercultureel zaken doen
  • Prijszetting 
  • Juridische aspecten

Het aantal deelnemers is beperkt tot max. 15 personen.

Belangrijk! Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen niet te beïnvloeden, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro (excl. btw)
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO - FIT - CREDENDO
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland Markgravestraat 12 2000 Antwerpen