Bryo StartUp West-Vlaanderen 2024

Door ervaringen uit te wisselen met jouw collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten rond specifieke thema’s, doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Bryo is de community waarbij we er samen voor zorgen dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.

Praktisch

Date
Tijdstip
08.30 - 14.00 uur
Locatie

Voka West-Vlaanderen President Kennedylaan 9A 8500 Kortrijk

 • Je wil een succesvolle startup uitbouwen
 • Je wil groeien als founder
 • Je wil je vaardigheden verscherpen
 • Je wil jouw kennis verdiepen in verschillende domeinen
 • Je wil je zakelijk netwerk uitbouwen
 • Je wil met andere starters sparren over jouw uitdagingen
 • Je wil een klankbord met een frisse kijk op je groeistrategie

Voor dit alles kan je bij Bryo Startup terecht. Wees welkom bij de grootste starters community van Vlaanderen!

Wat kan je verwachten?

 • Individuele coachingsessies waar je coördinatoren (Hannes, Olivier en Stijn) als vertrouwenspersonen fungeren, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.
 • Bryo-kick-off: Samen met andere starters uit West-Vlaanderen vliegen we erin. Teambuilding en jullie ondernemersambities staan centraal. We vormen een hechte groep waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen met elkaar delen. Daarnaast voorzien we inleidende workshops en laten we van bij de start de kracht van het Voka- en Bryo-netwerk op jullie los.
 • 2 nestsessies: Tijdens de nestsessies brengen we jullie in contact met een aantal ondernemers die al wat meer kilometers op de teller hebben en (kort) hun ondernemersverhaal met jullie delen. De bedoeling is om hierna in kleine groepjes met hen in dialoog te gaan en hands-on inzichten & advies te scoren. Deze praktische tips kan je dan onmiddellijk toepassen in jouw onderneming.
 • Themasessies: Gedurende het traject wordt 2 keer een blok van 3 sessies ingepland om dieper te kunnen ingaan op specifieke thematieken om hier concrete verbeterstappen in te ondernemen aan de hand van praktijkgerichte workshops. Thema’s waar uit gekozen zal kunnen worden: strategic management, financial management, marketing management en/of sales management.
 • 2 business dates: Tijdens de Business dates kom je samen met deelnemers over alle trajecten heen en voel je de echte Bryo-vibe! Je krijgt de kans om deel te nemen aan workshops en om ontmoetingen in te plannen met experts en ondernemers. Tijdens een gesprek (one-to-one of one-to-few) helpen zij je verder met je project op basis van de vragen die je hen stelt.
 • Peer-to-peer coaching sessies: Sessies waar in groep op een vertrouwelijke en constructieve manier topics worden besproken met als doel van elkaar te leren (peer-to-peer). Dit volledige proces wordt gefaciliteerd door de Bryo coaches.
 • Digitaal traject: Werk aan jouw kennis en skills wanneer jij wil en op jouw tempo. Pitchen, een eerste werknemer, spreken met de pers, prijszetting, timemanagement, verdienmodellen,... Aan de hand van online modules kan je concreet aan de slag met topics die nu voor jou van toepassing zijn.

Voka Lidmaatschap

Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo Startup). Hierdoor verrijk je je netwerk met meer dan 3200 West-Vlaamse bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents exclusief voor leden. Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
500 euro
Organisator
Voka

Praktisch

Date
Tijdstip
08.30 - 14.00 uur
Locatie

Voka West-Vlaanderen President Kennedylaan 9A 8500 Kortrijk

Locatie

Adres

Voka West-Vlaanderen President Kennedylaan 9A 8500 Kortrijk