Bryo Startup (Tech)

Als founder van je tech startup ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvol bedrijf. In een sector die zo snel evolueert is het cruciaal om de juiste keuzes te maken, de nodige kansen te grijpen en de voornaamste valkuilen te vermijden. Je wilt dus steeds je commerciële vaardigheden verscherpen, een sterk zakelijk netwerk uitbouwen en een klankbord creëren voor je groeistrategie. Enter Bryo…

Praktisch

Datum
Tijdstip
13.00 - 21.30 uur
Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (kantoor Mechelen) Onze Lieve Vrouwestraat 85 2800 Mechelen

“Belgium’s best kept secret” – Omar Mohout. Bryo is de startup-community van Voka Kamer van Koophandel voor gepassioneerde ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met jouw collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten rond specifieke thema’s doe je de nodige kennis op om succesvol te groeien. Het Bryo Tech StartUp-traject van Voka Mechelen-Kempen ondersteunt startende bedrijven in de technologie-sector.

Wat kan je verwachten?

  • De Bryo-kickoff: Samen met je collega-ondernemers uit verschillende tech-domeien (SAAS, VR & AR, AI, IOT, Robotics, applications & software…) vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast voorzien we twee inleidende workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken.

  • 7 experten-sessies: Maandelijks komen we 1 maal samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. De volgende thema’s komen zeker aan bod: Pricing voor tech-startups, Sales Acceleration, Hiring & recruiting, Sales Channels & Go-to-Market, Financing, Revenu Model & Margins

    • Het traject eindigt met een strategic review waarbij je pitcht aan een panel van business mentors en ervaren ondernemers. Met deze feedback bepaal je de stappen voor je groeistrategie.
  • Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk. 

  • Deelname aan 2 business dates: Voka nodigt verschillende business-experten en ervaren ondernemers uit waarbij jij de kans krijgt om je specifieke vragen te stellen tijdens een 1-to-1 gesprek.

  • Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp). Hierdoor verreik je je netwerk met meer dan 2000 lokale bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents exclusief voor leden. Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen.

En verder:

  • Via het gratis professioneel gemonteerd startersfilmpje deel je online jouw verhaal met de wereld
  • Tal van community-events om je met mede-ondernemers te omringen: Jong Voka, Internationaal Ondernemen, Bryo Power Sessions…

Programma

Het volgende Bryo Tech StartUp-traject start op 25/9/2020.
Bij inschrijving kan je reeds genieten van het aanbod in de aanloop naar je formele opstartdatum.

Informatie en inschrijvingen

Schrijf je hier in of contacteer mathias.teuwen@voka.be, +32 487 80 95 80, voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 500 (excl. btw)
Organisator
Voka
Thema's

Praktisch

Datum
Tijdstip
13.00 - 21.30 uur
Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (kantoor Mechelen) Onze Lieve Vrouwestraat 85 2800 Mechelen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (kantoor Mechelen) Onze Lieve Vrouwestraat 85 2800 Mechelen