Bryo StartUp: 14/06/2024

Ben je gestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn opstarten? Hoe kun je je business model verder verfijnen? Hoe zet je je in de markt? Hoe verhoog je je sales? Heb je een omzet van 0-300k euro? Hoe moet je alles opvolgen? Hoe breng je structuur aan? ... Dan is Bryo StartUp misschien iets voor jou.

Praktisch

Date
Tijdstip
12.00 - 18.00 uur
Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt

Voor wie?

Ondernemers die zijn opgestart, al dan niet in bijberoep, die hun zaak verder willen uitbouwen en professionaliseren. Voor alle sectoren.

Waar kun je je aan verwachten?

  • Start-weekend op locatie met mogelijkheid tot overnachting: je maakt kennis met de andere StartUps via teambuilding en gezamenlijke workshops. Dit is de aftrap van het Bryo StartUp-traject.
  • 3 business dates op vrijdagochtend: met workshops, keynotesprekers en speeddates met 25 geselecteerde ondernemers en experts waar je een tafel mee boekt.
  • Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.
  • 8 praktijkgerichte werksessies die aansluiten bij de noden van de groep.
  • Zomercafé, kerstdrink en andere zijn community events waar je in contact wordt gebracht met deelnemers aan Bryo StandUp en Bryo ScaleUp.
  • Digitaal platform Bryo: contacten met andere deelnemers en coaches uit heel Vlaanderen. Dankzij het digitaal platform kan je ook online netwerken en je traject monitoren en opvolgen.

Na samenspraak met je coach wordt beslist of je gebruik kan maken van het match-making digitaal platform voor eigenaars-ondernemers, dat je ondersteunt bij de samenstelling van een Raad van Advies; de zoektocht naar een Manager-Investeerder (co-founder); met hulpmiddelen (sjablonen en documenten) met de mogelijkheid netwerkvragen te stellen aan de community van eigenaars-ondernemers), enz.

Als Bryo geniet je van de voordelen die het Voka lidmaatschap te bieden heeft.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
500 euro (excl. btw & overnachting niet inbegrepen)
Organisator
Voka

Praktisch

Date
Tijdstip
12.00 - 18.00 uur
Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt