Boost-Me groeitraject editie 3

Sta jij op het punt (inter)nationaal te schalen? Schrijf je dan in voor het unieke groeitraject Boost-Me. Ga na 6 maanden naar huis met een uitgewerkt groeiplan, leg de eerste connecties in het buitenland met potentiële klanten, investeerders en leer van andere ondernemers. Wij besteden aandacht aan jouw individuele groeinoden en leggen mee de juiste connecties!
Schrijf je nu in voor Boost-Me editie 3!

Dit event is afgelopen

Het groeitraject bestaat uit 5 key momenten:

12/03: Kick off day -  Leer de andere 11 deelnemers kennen en hun groeipijnen. Kwaliteit gaat boven kwantiteit dus er gaat een selectieprocedure aan vooraf. 

23-25/03: Local GrowthCamp - 3 daagse waar intensief gewerkt wordt aan het individuele strategische groeiplan samen met experten. Leer ook van andere ondernemers en stel al jouw vragen (Awingu, Twikit, Spott, Zentrick)

23/04: Expert Day - individuele en collectieve sessies met experten afgestemd op de vragen van de deelnemers.

04/05: Growth Day - stel jouw groeiplan voor aan de andere deelnemers en krijg rechtstreeks feedback. Krijg ook tips en tricks mee voor de perfecte pitch voor investeerders en klanten.

17-18/05: International GrowthCamp Parijs - Toets jouw groeiplan af in Parijs. Kom in contact met investeerders, corporates en krijg feedback op jouw groeistrategie. Ontmoet potentiële klanten en mede groeibedrijven. Zo bezoeken we oa. The Family, 87 seconds, Station F,... 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 990
Organisator
Netwerk Ondernemen
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Netwerk Ondernemen Lange Gasthuisstraat 29 2000 Antwerpen