Blockchain in internationaal zakendoen

Nieuwe technologische ontwikkelingen implementeren in uw bedrijf brengt vaak veel voordelen met zich mee. Zo kan ook de Blockchain technologie helpen om internationaal zakendoen sneller en efficiënter te maken en overbodige administratieve omslachtigheid te vermijden.

Praktisch

Datum
Tijdstip
10.00 - 12.00 uur
Locatie
Online

Blockchain is de nieuwe technologie om data en transacties veilig en efficiënt op te slaan. Tijdens dit seminarie komt u meer te weten over het ontstaan van Blockchain en welke voor- en nadelen deze nieuwe technologie met zich meebrengt. Verder belicht onze expert hoe jij blockchain-technologie kan toepassen bij uw (internationale) transacties en leert je welke toegevoegde waarde blockchain kan geven aan jouw bedrijf!

Onze expert

Mariana Gomez de la Villa

Mariana Gomez de la Villa is sinds 2015 actief bij ING als Global Centre of Expertise Lead for Distributed Ledger Technology met een verantwoordelijkheid voor het aansturen van onderzoek, ontwikkeling en implementatie van Distributed Ledger Technology

Onder Mariana's leiding, heeft het Blockchain programma meer dan 44 proofs of concept-activiteiten en 8 live pilots gerealiseerd in de volgende domeinen: betalingen, handelsfinanciering en werkkapitaaloplossingen, financiële markten, post-trade, bank treasury, kredietverlening, compliance en identiteit.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
gratis - inschrijven verplicht
Organisator
Voka

Praktisch

Datum
Tijdstip
10.00 - 12.00 uur
Locatie
Online