Beyond Borders Zweden

Wist je dat de Zweedse economie één van de sterkste en meest stabiele economieën van Europa is? Om succesvol door te breken in deze markt is een grondige voorbereiding essentieel. Welke kansen liggen er voor jouw onderneming? En hoe kan je je voorbereiden op een succesvolle marktintroductie? Je komt het allemaal te weten tijdens het interactief begeleidingstraject ‘Mercurio Beyond Borders: Zweden’, dat Voka Vlaams-Brabant i.s.m. Voka Mechelen-Kempen organiseert.

Dit event is afgelopen

Aan de hand van praktische tools en informatie, businesscases, en tips en tricks van experten geven we je alle informatie om jouw bedrijf succesvol op te starten en te laten groeien in Zweden.

Wat mag je verwachten?

  • Kortlopend traject van 4 vergaderingen in groep
  • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching indien gewenst
  • Evaluatie na elke bijeenkomst
  • Markt-actieplan voor deze markt op maat van jouw bedrijf

Programma

  • De kick-off vindt plaats op 31 maart 2022, van 16.00 tot 19.00 uur, in het kantoor van Voka Vlaams-Brabant te Vilvoorde
  • De daaropvolgende 3 vergaderingen worden vastgelegd met de voltallige groep zodat iedereen maximaal aanwezig kan zijn, ook de sprekers. Afhankelijk van Covid-19 kan dit hybride, live of virtueel zijn.
  • Optioneel niet inclusief in de prijs en enkel indien de groep dit wenst: een B2B missie naar Zweden aansluitend op het traject. Hierbij wordt een individueel afsprakenprogramma opgemaakt op maat van elke deelnemer.

Doelgroep

Het traject is gericht op ondernemers, sales en business development managers die al een algemene exportstrategie hebben maar Zweden op de kaart willen zetten voor hun bedrijf. Ook ondernemers die er al actief zijn en hun positie in deze markt willen consolideren of uitbreiden, zijn welkom.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550 (excl. btw)
Organisator
Voka i.s.m. VOKA Mechelen-Kempen
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

VOKA Vlaams-Brabant Medialaan 26 1800 Vilvoorde