Beyond Borders: versterk over de grenzen heen

65%, zoveel namen de EU27-landen in 2021 van de Vlaamse uitvoer af. De landen van de Europese Unie zijn dan ook één van de belangrijkste voor onze Vlaamse exportmarkt. Maar onze ambities gaan verder, over de Europese grenzen heen. Benieuwd hoe jij hiermee aan de slag gaat? Bepaal met een groep gelijkgestemden de must know landen tijdens een interactief traject.

Dit event is afgelopen

Buurlanden, EU en daarbuiten

Het is en blijft belangrijk om in te zetten op een exportstrategie naar onze buurlanden, andere EU-landen en daarbuiten. Mercurio Beyond Borders is er voor ondernemingen die reeds een exportstrategie ontwikkeld en/of geïmplementeerd hebben en die nieuwe markten willen veroveren of er hun positie lokaal willen versterken. Op die manier zetten we volop in op het verkennen, uitbreiden en verdiepen van nieuwe markten. 

In de praktijk

Samen met jou en een groep gelijkgestemden bepalen we de verschillende actuele, brede topics die we tijdens de interactieve sessies in de diepte uitspitten. Op deze manier creëren we een traject vol inspiratie, informatie en motivatie om jouw internationale positie verder uit te breiden.

Programma

Gedurende vier sessies zullen actuele topics, landenupdates, marktinformatie en andere nuttige exportinformatie toegelicht worden om strategisch na te denken over nieuwe en bestaande markten met experten en gelijkgestemden. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt