Beyond Borders USA

Tijdens 4 interactieve sessies word je ondergedompeld in zakendoen met de USA: welke kansen liggen er voor jouw onderneming? Dit lerend netwerk biedt expertise en ervaringsdeling tijdens een kort maar intensief traject.

Dit event is afgelopen

De Verenigde Staten vormen de grootste economie ter wereld en een erg belangrijke handelspartner voor Vlaamse bedrijven. Zowel voor techbedrijven als productiebedrijven bieden de VS een enorm potentieel aan trendgevoelige en welvarende klanten, met een business cultuur die niet ver af staat van de Europese.

Dit lerend netwerk biedt expertise en ervaringsdeling tijdens een kort maar intensief traject. Startend vanuit export naar de VS eindigen we bij het openen van een vestiging. Regionale verschillen, agenten/distributeurs, export- en oprichtingsformaliteiten, personeel, fiscaliteit, subsidies en financiering… komen allemaal aan bod.

Experten en ervaren bedrijfsleiders staan klaar met advies en tips om uw stappen in de VS succesvol te begeleiden.

Dit traject doelt zowel op productie- als dienstenbedrjiven en richt zich op bedrijfsleiders, exportmanagers en business developers. Tijdens vier sessies bouwen we een gestructureerd verhaal op dat u in staat stelt gefundeerde keuzes te maken inzake een uitbreiding naar de States.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550
Organisator
Voka i.s.m. Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent