Beyond Borders China

China is een enorme wereldspeler binnen de globale economie met zeer veel opportuniteiten. Echter kampte het land in 2020 met een minder goede uitstraling vanwege Covid-19. De wereldeconomie werd grondig door elkaar geschud. Desondanks is China snel uit het dal gekomen en de Chinese economie knoopt momenteel weer aan met groei. Zo is de steeds groeiende middenklasse meer op zoek naar westerse producten en diensten en de Chinese industrie naar westerse technologieën. Dat schept enorme kansen voor Belgische bedrijven. Het recent goedgekeurde investeringsakkoord tussen de EU en China geeft nog eens een extra boost aan Europese bedrijven.

Dit event is afgelopen

Tijdens deze sessies krijg je inzicht in de potentiële Chinese markt. Leer van experten en concrete praktijkcases hoe je je kansen op succes vergroot om deze nieuwe markten te veroveren en/of je positie lokaal te versterken.

Tijdens en na de sessies ga je ook zelf aan de slag met je eigen marktintroductieplan dat tegen de laatste sessie helemaal op punt zal staan. Op de slotsessie stel je het marktintroductieplan voor aan een panel van experts die je zullen helpen bij het finetunen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550
Organisator
Voka
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt