AI TurboGesprek - Maakindustrie - In samenwerking met Voka

Heb jij een specifiek idee hoe AI | machine learning jouw kmo kan vooruithelpen? Maar worstel je nog met de omzetting van dat idee naar de concrete toepassing? Dan helpen onze AI | TurboGesprekken jou zeker verder.

Dit event is afgelopen

Aan een digitale rondetafel brengt VLAIO, in samenwerking met Voka, een vijftal experten samen met zowel kennis van Artificiële Intelligentie als van de maakindustrie. Samen met hen bekijk en bespreek je jouw idee. Door te luisteren naar hun visie op jouw verhaal, krijg je antwoorden op vragen als:

  • Hoe haalbaar is mijn idee?

  • Zijn de data waarover ik al beschik voldoende om mijn project levensvatbaar te maken?
  • En welke return on investment mag ik dan op welke termijn verwachten?
  • Hoe, waar en wanneer begin ik er dan best aan?
  • Bij wie kan ik terecht voor verder advies?

De experten die aan de digitale rondetafel voor de maakindustrie zitten zijn:

  • Patrick Demazière (Head of Digital Solutions UCLL hogeschool)
  • Ivo Couckuyt (Postdoc Ugent-imec)
  • Tom Tourwé (Technical Lead Data Innovation Sirris)
  • Andrei Bartic (Cluster Mgr. Decision & Control Flanders Make)
  • Jan Verhasselt (Founder Yazzoom / Voka Innovatie werkgroep)

Waarom is een AI TurboGesprek relevant voor jou?

Volledig gratis en zonder dat je je hoeft te verplaatsen, toets je in 2.5 uur jouw AI-plannen af bij experten van gerenommeerde AI-organisaties. Ze geven inhoudelijk constructieve feedback en je weet meteen of ze een relevante partner voor jouw project kunnen zijn. Bovendien kan een VLAIO bedrijfsadviseur na de sessie met jou bekijken of je plannen in aanmerking komen voor subsidies. De bedrijfsadviseur kan ook een klankbord zijn bij de opeenvolgende stappen in je ambitieuze project: bekijk dit filmpje.

Wat verwachten we van jou?

Om in aanmerking te komen voor een TurboGesprek beschik je over een basiskennis van machine learning |AI: je hebt een elementair begrip van de mogelijkheden van de technologie en je hebt de contouren van een (eerste) AI-project voor jouw kmo uitgewerkt. Je hebt m.a.w. nagedacht hoe de realisatie van je AI-project kan bijdragen aan je businessmodel en strategie. Aan de experten vragen we om zo concreet mogelijk feedback te geven. Daarom verwachten we dat je in staat bent te beschrijven welke data je hebt, en in welke vorm die zijn opgeslagen. Meer dan een voorbereiding van ongeveer 2 pagina’s, die we voor jou zullen doorsturen naar de experten, vragen we niet (hiervoor ontvang je van ons na inschrijving een link).

Naast de relatief beperkte tijdsinvestering, waardeer ik vooral de gedifferentieerde en kwalitatieve feedback op ons idee.
Feedback van een kmo-bedrijfsleider na onze eerste try-out in juni

Geïnteresseerd?

First come, first served, dus stel je meteen kandidaat. Mocht je na inschrijving de link naar de vragenlijst niet binnen de 48u ontvangen hebben, geef ons dan een seintje (check ook zeker jouw spam).

Ten laatste 2 weken voor de TurboGesprek-sessie krijg je een definitieve bevestiging van je deelname.

Maak je je zorgen over de confidentialiteit van je AI-idee? Daar hebben we alle begrip voor. We verwachten van de deelnemende experten dat zij jouw voorbereiding en ideeën op een professionele en vertrouwelijke manier behandelen.

Voor vragen kan je terecht bij events.tb@vlaio.be. Zet zeker “AI TurboGesprek” in het onderwerp.

Past jouw AI-idee niet binnen de maakindustrie? Neem dan een kijkje bij een van de andere sectoren:

*Alle data zijn onder voorbehoud en kunnen indien nodig gewijzigd worden*

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO, in samenwerking met Voka

Dit event is afgelopen