AI-Powered HR

Ontdek hoe je de kracht van People Analytics en AI kunt benutten om efficiënter en effectiever te worden in je werk met onze opleiding 'AI-powered HR'.

Dit event is afgelopen

Deze opleiding biedt een diepgaande verkenning van People Analytics, Data Science en de invloed van AI op HR. We beginnen met de fundamenten van datagestuurde HR en werken vervolgens door tot geavanceerde onderwerpen zoals machine learning en de impact van ChatGPT op de HR-context. Je zult leren hoe je complexe HR-vraagstukken kunt aanpakken met behulp van datagestuurde inzichten en innovatieve oplossingen.

Programma

Dag 1:

  • Voormiddag:
    Basisbegrippen van People Analytics en AI in HR. Deze sessie introduceert je tot de wereld van People Analytics en AI. Ontdek hoe je AI projecten kunt opzetten en beheren binnen een HR-context, en leer de basisregels voor het werken met data. Verkrijg inzicht in de mogelijkheden van People Analytics door praktijkvoorbeelden.
  • Namiddag:
    Praktische hulpmiddelen voor People Analytics projecten Ontwikkel je statistische vaardigheden door het toepassen van vier soorten statistieken op HR-cases: beschrijvende, diagnostische, voorspellende en voorschrijvende statistieken. Duik in de wereld van machine learning en ontdek hoe je datagestuurde besluitvorming kunt stimuleren binnen HR-processen.

Dag 2:

  • Voormiddag: Toepassen van ChatGPT in de HR-context. Leer wat chatGPT is en hoe het binnen de HR-wereld kan worden ingezet. Verken geavanceerde concepten zoals zelfaandacht en prompt-engineering, en begrijp hoe deze de kracht van GPT versterken. Word bewust van mogelijke risico's en leer hoe deze te mitigeren.

Praktisch

Deze opleiding gaat door in Mechelen in ons nieuwe opleidingscentrum. Deze ligt boven op parking Keerdok en is dus vlot bereikbaar en het is er makkelijk parkeren. We voorzien 2x lunch.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550 (excl. btw)
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen kantoor Mechelen Rik De Saedeleerplein 2 - 2800 Mechelen GPS adres: Antonia Wolverstraat 1 - 2800 Mechelen 2800 Mechelen