Advies & koffie in Kortrijk

Als ondernemer kan je met je vragen steeds terecht bij VLAIO op www.vlaio.be of via 0800 20 555. Wij helpen je met jouw ondernemersvragen.
Speciaal voor ondernemers met een innovatief project organiseert VLAIO in samenwerking met haar netwerk “Advies&Koffie”.

Koffiemok

Dit event is afgelopen

Heb je een innovatief idee en is het niet evident om dat te realiseren? Je moet een nieuwe technologie ontwikkelen, jouw processen of diensten doordacht verbeteren, een prototype bouwen of nog een piloot- of demonstratiefase doorlopen waar nog uitdagingen in zitten? Ga je daarbij zelf kennis opbouwen en onderzoek uitvoeren of een ontwikkeling opzetten? Of heeft jouw project ondersteuning nodig van kennis- of onderzoeksinstellingen?

Kortom, als ondernemer die voor een grote vernieuwing staat, heb je wellicht nood aan extra financiën én nieuwe kennis. Daarmee kan VLAIO je helpen!

Voor zulk meer baanbrekend werk met onzekerheden én risico’s, boek je hier een eerste gesprek met een VLAIO bedrijfsadviseur. Samen met jou bekijkt die jouw businesscase en zoekt naar de juiste match. Tot binnenkort?

(per gesprek wordt ongeveer 40 minuten voorzien)

Organisator
VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

HangarK Nelson Mandelaplein 2 Kortrijk Weide 8500 Kortrijk