Accelero 2024: 5 tot 20 miljoen euro omzet

Ontdek hoe Accelero op 3 niveaus het verschil maakt:

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 18.30 uur
Locatie

  1. Samen groeien: Sluit je aan bij een exclusieve groep van 10 snelle groeibedrijven in dezelfde fase. Leer van elkaars ervaringen en deel jouw kennis.
  2. Toegang tot best practices én experten: Laat je uitdagen door praktijkgetuigenissen en cases van andere ondernemers, aangevuld met tools en inzichten van experts. Transformeer deze kennis naar concrete acties voor jouw bedrijf.
  3. Individuele begeleiding: Ontvang persoonlijke begeleiding van een Accelero-coach. Werk aan een doeltreffend actieplan om jouw organisatie naar de volgende groeifase te krijgen.

Programma

  • Kick-off: Een inspirerende start van anderhalve dag (inclusief overnachting).
  • Workshops: 6 collectieve workshops van een halve dag, waarvan de thema’s in groep worden bepaald. Een greep uit de thema’s van de voorgaande jaren: bouwen aan een managementteam, van strategie naar KPI, het uitbouwen van een hr-beleid,… 
  • Coaching en peer-to-peer: 4 individuele coachingmomenten en 4 peer-to-peersessies om nog dieper in te gaan op jouw specifieke uitdagingen.

VRAAG HIER EEN INTAKEGESPREK AAN

Voor wie?

Dit traject is exclusief ontworpen voor bedrijven die minstens 20% per jaar groeien in zowel omzet als personeelsbestand, met de ambitie van duurzame groei over meerdere jaren. 

Wie stapt in? 

De aandeelhouder of de CEO die op korte termijn aandeelhouder wordt of autonoom de strategische richting van het bedrijf kan bepalen.

Voorafgaandelijk aan de inschrijving vindt een intakegesprek plaats met Accelero-coach Tine Degryse.

Meer info & inschrijven 

Voor meer info of om in te schrijven kan je contact opnemen met Tine Degryse (tine.degryse@voka.be of 0477 72 91 84 ).

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
3.950 euro exclusief btw voor leden en niet-leden
Organisator
Voka

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 18.30 uur
Locatie

Locatie

Adres