Work out Room - VDAB

De Work out Room is een plaats waar je als individu of organisatie geïnspireerd en uitgedaagd wordt door middel van workshops en events en waar je met je product of dienst terecht kunt voor ondersteuning en experiment bij de ontwikkeling van vernieuwende arbeidsmarktdienstverlening. Er wordt samengewerkt met sparringpartners zoals de Sociale Innovatiefabriek, het Starterslabo en VLAIO. We bekijken ook steeds hoe we zelf onze expertise, data en netwerk kunnen inzetten om jouw idee te versterken.

Voor wie?

Iedereen die wil meedenken of die een innoverend idee heeft dat bijdraagt aan een betere dienstverlening voor de arbeidsmarkt. Dit idee mag sterk technologisch zijn maar ook ideeën voor sociale innovatie zijn meer dan welkom.

Wat kan je verwachten?

  • De Work out Room kan ondersteunen met open data, expertise en netwerktoegang met betrekking tot de arbeidsmarkt en tewerkstelling.
  • De Work out Room organiseert, na een succesvolle pitch voor de Innovatieboard van VDAB, panels en/of proeftuinen om jouw idee verder vorm te geven of uit te testen.
  • De Work out Room organiseert workshops en inspiratiesessies rond deze thema’s: innovatie, ondernemerschap, creativiteit, business modelling, arbeidsmarktdienstverlening, enzoverder.

Hoe pakken we dit aan?

  • Heb je een idee, vul dan het contactformulier op onze pagina www.vdab.be/workoutroom in met daarbij korte inhoud en verwachte impact van je initiatief.
  • Een collega helpt je bij het uitwerken van je pitch die je brengt voor de Innovatieboard van VDAB.
  • Nadien bekijken we hoe we je verder kunnen helpen.
Kostprijs
gratis
Partner
VDAB