Leiderschap over jezelf en je zaak

Je loopbaan als ondernemer ligt bezaaid met uitdagingen en opportuniteiten. Je hebt heel wat knopen door te hakken, terwijl je tegelijkertijd je zaak draaiende moet houden. Bij het maken van keuzes en beslissingen kan het zeker aangewezen zijn je oor te luisteren leggen bij experts die je een inspirerende (nieuwe) boost geven!

Voor wie

elke zelfstandige, vrije beroeper of kmo-zaakvoerder

Wat kan je verwachten?

Tijdens een individueel coachingstraject helpen we je een helder beeld te vormen van jouw professionele uitdagingen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden die jou en jouw zaak duurzaam vooruit helpen.

Het resultaat van een traject is een concreet plan, op maat van jouw onderneming. Met dit plan ben je gewapend om jouw zaak te transformeren naar een constructieve en duurzame organisatie.

We bieden een antwoord op vragen als:

  1. Ik ben een tijdje bezig en merk dat ik mezelf anders dien te organiseren om alle taken nog goed gedaan te krijgen. Hoe pak ik zoiets aan?
  2. Ik wil graag groeien, maar op welke manier doe ik dit het best? Door mijn aanbod uit te breiden? Door resoluut voor een niche te kiezen? Door andere klantensegmenten aan te boren? Door ....?
  3. Hoe zorg ik dat ik mijn zakelijke doelen blijf halen? Hoe vertaal ik mijn keuzes naar realistische en haalbare doelen? Welke strategie hanteer ik het best? En hoe vertaal ik dat naar beleid; naar klanten, naar personeel, naar marketing ....?
  4. Ik wil mijn eerste personeelslid aanwerven maar heb twijfels over hoe ik die het best aanstuur.
  5. Hoe zorg ik dat mijn personeel zich goed blijft voelen en zich optimaal blijft inzetten?
  6. Ik wil aan een volgend hoofdstuk beginnen en mijn zaak in de juiste handen overlaten. Hoe pak ik dit het best aan? En hoe ga ik om met de mentale uitdagingen die hiermee gepaard gaan?

Hoe pakken we dit aan?

We werken op individuele basis en op maat van jouw specifieke situatie. Een standaardtraject omvat 8 uur coaching, verspreid over verschillende gesprekken. 

Tijdens de gesprekken bekijken we stapsgewijs en vanuit verschillende standpunten jouw aanpak en de resultaten die je boekt. We reiken je de nodige handvaten aan waarmee je zelf tot nieuwe (zakelijke) inzichten kan komen.

Maak een afspraak in één van onze kantoren te Brugge, Izegem, Kortrijk, Gent, Antwerpen, Brussel, Mechelen, Hasselt, Westerlo, St-Niklaas en Leuven via het nummer 02 250 00 50 of op careercoaching@liantis.be.