Mentor Me

Netwerk Ondernemen is een netwerk van ondernemers voor ondernemers. Waar jonge bedrijven begeleid worden om (inter)nationaal te groeien en jobs te creëren. We geloven in een kwalitatieve matchmaking tussen een ervaren ondernemer (mentor) en een groeibedrijf (founder).

De juiste mentor is goud waard voor je business. Hij of zij helpt je met ideeën, biedt een frisse kijk op de zaken én geeft advies. Wil je ook begeleiding op maat? Prima. Jij zorgt voor de inzet, wij voor de perfecte ‘match’ met je mentor.

Voor wie?

Ben jij de geknipte M/V voor het MENTOR ME programma? Overtuig ons.

Je moet voldoen aan enkele selectiecriteria:

  • Je wilt (inter)nationaal groeien met je business
  • Je ontwikkelt een vernieuwende activiteit
  • Je creëert 3 à 5 future-proof jobs binnen de 3 jaar
  • Je hebt een bewezen verdienmodel en reeds eerste betalende klanten
  • Je hebt een omzet van minstens 50.000 euro per jaar
  • Je bezit het merendeel van de aandelen
  • Het is een voltijdse job (niet in bijberoep)
  • Jij zet je voor de volle 100% in voor het slagen

Wat kan je verwachten?

Mentor Match

2 jaar lang krijg je een individuele mentor toegewezen. Hij of zij helpt je deuren te openen, spart met jou en treedt op als je klankbord. Via slimme matchmaking koppelen we je aan de juiste mentor.

The Mentor Room

Elke 6 maand vindt jouw ‘Mentor Room’ plaats. Dit is hét moment om te toetsen hoe ver je staat en kan je je vraagstukken op tafel leggen. Een 5-tal ervaren ondernemers en jouw mentor buigen zich over jouw case en geven je feedback.

Internationaal Netwerk

We maken deel uit van een internationaal netwerk (Réseau Entreprendre), actief in 10 landen en met liefst 17.000 aangesloten ondernemers. Wil je graag uitbreiden? Met deze contacten heb je alvast een voet tussen de deur.

Scale-Up Marathon

3 keer per jaar organiseren we de Scale-Up Marathon voor onze founders. Verwacht je aan een intense, leerrijke dag met keynote sprekers rond trending topics, één-op-één gesprekken met experts, speeddating sessies, hands-on workshops en veel netwerkingmogelijkheden.

Kostprijs
€ 1 per dag (excl. btw) voor de duurtijd van het programma (24 maanden)
Partner
Netwerk Ondernemen