Coachingtraject alle levensfases

Je loopbaan als ondernemer ligt bezaaid met uitdagingen en opportuniteiten. Je hebt heel wat knopen door te hakken, terwijl je tegelijkertijd je zaak draaiende moet houden. Het is dan ook meer dan normaal dat je even het noorden kwijtraakt. Liantis reikt je een helpende hand met individuele coaching op maat van ondernemers.

Je verhaal als ondernemer beslaat een pak boeiende hoofdstukken, van je groei- en bloeifase tot het moment waarop je je zaak wil overlaten. Ieder nieuw hoofdstuk brengt nieuwe vragen en keuzes met zich mee:

  • Ik ben een tijdje bezig en merk dat ik mezelf anders dien te organiseren om alle taken nog goed gedaan te krijgen. Hoe pak ik zoiets aan?
  • Ik wil graag groeien, maar op welke manier doe ik dit het best? Door mijn aanbod uit te breiden? Door resoluut voor een niche te kiezen? Door andere klantensegmenten aan te boren?
  • Hoe zorg ik dat ik mijn zakelijke doelen blijf halen? Hoe vertaal ik mijn keuzes naar haalbare doelen? Welke strategie hanteer ik het best?
  • Ik wil mijn eerste personeelslid aanwerven maar heb twijfels over hoe ik die het best aanstuur
  • Hoe zorg ik dat mijn personeel zich goed blijft voelen en zich optimaal blijft inzetten?
  • Ik wil aan een volgend hoofdstuk beginnen en mijn zaak in de juiste handen overlaten. Hoe pak ik dit het best aan? En hoe ga ik om met de mentale uitdagingen die hiermee gepaard gaan?

Voor wie

Elke zelfstandige, vrije beroeper of kmo-zaakvoerder kan bij ons terecht voor een coachingstraject op maat.

Wat kan je verwachten?

Je bent absoluut niet de eerste ondernemer die voor deze belangrijke vraagstukken komt te staan. En je staat er ook niet alleen voor. Tijdens een individueel coachingstraject helpen we je een helder beeld te vormen van jouw situatie. Samen gaan we op zoek naar antwoorden die jou en jouw zaak vooruit helpen.

Hoe pakken we dit aan?

We werken op individuele basis en op maat van jouw specifieke situatie. Een standaardtraject omvat 8 uur coaching, verspreid over verschillende gesprekken. Sowieso gaan we van start met een eerste, vrijblijvend verkenningsgesprek. Na dit gesprek beslis je zelf of je verder gaat in jouw traject.

In de vervolggesprekken bekijken we stapsgewijs en vanuit verschillende standpunten jouw aanpak en de resultaten die je boekt. We reiken je de nodige handvatten aan waarmee je zelf tot nieuwe inzichten kan komen.

Het resultaat van een traject is een concreet plan, op maat van jouw onderneming. Met dit plan ben je gewapend om jouw zaak te transformeren naar een constructieve en duurzame organisatie.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in één van onze kantoren te Brugge, Izegem, Kortrijk, Gent, Antwerpen, Brussel, Mechelen, Hasselt, Westerlo, St-Niklaas en Leuven via ons tel. nummer 02 250 00 50 of op careercoaching@liantis.be.

Start 45+

Liantis is daarnaast door de Vlaamse overheid erkend als coachingspartner in het kader van prestarterstrajecten en de transitiepremie. Een van de voorwaarden om het traject 'Start 45+' te kunnen volgen, is onder andere dat je bent ingeschreven als niet-werkende werkzoekende bij de VDAB. Op de website van Liantis is alle verdere informatie terug te vinden: https://www.liantis.be/nl/opleiding-op-maat/prestarterstraject-45-plus.

Thema's
Kostprijs
€ 110 excl. btw
Partner
Liantis