Sfeerfoto op bedrijventerrein in Tienen

Op zoek naar een geschikte bedrijfslocatie?

bizLocator

Je zoekt een locatie?

Neem dan een kijkje op bizLocator.be. Wat maakt deze website uniek? BizLocator publiceert uitsluitend professioneel vastgoed in Vlaanderen. Tal van aanbieders zorgen voor een goed overzicht van zowel leegstaande winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriële loodsen, units in businesscenters en bedrijfsgronden. Meer dan 50 gemeenten verspreid over Vlaanderen, intercommunales en regio’s bieden bizLocator eveneens actief aan op hun eigen website. Dagelijks groeit het totale aanbod.

Vind ruimte in Vlaanderen om te ondernemen

bizLocator is een online platform voor bedrijfsvastgoed en brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers, die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie, met elkaar in contact. bizLocator is een tool van CIB Vlaanderen (Federatie van vastgoedmakelaars en vastgoedprofessionals) en werd ontwikkeld met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

bizLocator is gratis beschikbaar voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit in een bepaalde regio. Zowel vastgoedmakelaars, overheden als professionele aanbieders kunnen op bizLocator bedrijfsvastgoed plaatsen. bizLocator brengt een overzicht van zowel leegstaande winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden. Maar ook kleine kantoren of magazijnen, die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen in een businesscenter, worden in bizLocator opgenomen.

Heeft deze informatie je geholpen?
Gelieve aan te geven waarom niet: