Wijzigingen aan Intellectuele Eigendom steunmogelijkheden

Kmo's kunnen in 2021 via de IE-voucher een terugbetaling vragen van 75% van de kosten van een 'intellectual Property' (IP) scan en/of tot maximaal 50% van de basis registratiekosten van hun Benelux- en Europese merk- en modelaanvragen. Een aanvraag indienen kan voor de laatste keer in 2021 vanaf 1 oktober tot en met 31 oktober bij EUIPO. Meer info op de pagina Geef uw bedrijf een impuls met het kmo-fonds.
Gewijzigd op
Kmo's kunnen in 2021 via de IE-voucher een terugbetaling vragen van 75% van de kosten van een 'intellectual Property' (IP) scan en/of tot maximaal 50% van de basis registratiekosten van hun Benelux- en Europese merk- en modelaanvragen. Een aanvraag indienen kan voor de laatste keer in 2021 vanaf 1 september tot en met 30 september bij EUIPO. Meer info op de pagina Geef uw bedrijf een impuls met het kmo-fonds.
Gewijzigd op
De begunstigden van het IPA4SME programma werd uitgebreid. Nu komen ook kmo's in aanmerking die als innovatief bestempeld worden na het doorlopen van een IP-scan. Ook de IP-scan zoals voorzien bij de IE-voucher, komt in aanmerking. De volgende sluitingsdatum voor het aanvragen van IPA4SME is 7 september 2021.
Gewijzigd op
Vanaf 1 juli start een nieuwe periode om een IE-voucher aan te vragen. Elke kmo die voldoet aan de Europese kmo-definitie kan in 2021 deze IE-voucher aanvragen. Via de voucher kan de kmo 75% korting krijgen op een IPscan en/of 50% van de basistarieven van Benelux en Europese merk- en modelaanvragen. Je moet de IE-voucher wel steeds aanvragen vóór de indiening van de merk- en/of modelaanvraag! Meer informatie op de pagina IE-voucher.
Gewijzigd op
Vanaf 1 mei start een nieuwe periode om een IE-voucher aan te vragen. Elke kmo die voldoet aan de Europese kmo-definitie kan in 2021 deze IE-voucher aanvragen. Via die voucher kan de kmo 75% korting krijgen op een IPscan en/of 50% van de basistarieven van Benelux en Europese merk- en modelaanvragen. Je moet de IE-voucher wel steeds aanvragen vóór de indiening van de merk- en/of modelaanvraag! Meer informatie op de pagina IE-voucher.
Gewijzigd op