Wijzigingen aan Kmo-groeisubsidie (strategisch advies/aanwerving bij groeitraject)

De eerste oproep in 2023 wordt opengesteld op 27 maart 2023 tot en maart 22 mei. 
Gewijzigd op
In 2023 worden opnieuw drie oproepen voorzien voor de verschillende thema’s internationalisering, digitalisering, duurzaam en circulair ondernemen en innovatie. Je kan de data raadplegen in de rubriek Oproepkalender. De eerste oproep wordt opengesteld op 27 maart 2023. 
Gewijzigd op
Op 1 november 2022 wordt de laatste oproep van dit jaar gelanceerd. In deze derde oproep krijgt het thema 'duurzaam en circulair ondernemen' een ruimere invulling. Tot nu konden alleen bedrijven uit de bouw- of de maakindustrie steun krijgen voor projecten waarbij werd ingezet op circulair ondernemen. Het thema Circulair en duurzaam ondernemen wordt vanaf deze oproep verruimd naar energietransitie en klimaattransitie. Ook projecten rond milieu of biodiversiteit kunnen gesteund worden. Bovendien is er geen beperking meer qua sector, alle bedrijven kunnen een aanvraag indienen. Bekijk de voorbeelden in het nieuwsbericht 'Verruiming kmo-groeisubsidie voor 'duurzaam en circulair ondernemen'. Indienen kan tot 20 december 2022.
Gewijzigd op
De tweede oproep loopt van 1 juli tot en met 31 augustus 2022. In deze tweede oproep kunnen ondernemingen een dossier indienen dat aansluit bij één van deze vier thema’s: digitalisering, internationalisering, circulair en duurzaam ondernemen en innovatie. De data van alle oproepen in 2022 kan je terugvinden in de Oproepkalender.
Gewijzigd op
De eerste oproep loopt van 14 maart tot en met 30 april 2022. In deze eerste oproep kunnen ondernemingen een dossier indienen dat aansluit bij één van deze vier thema’s: digitalisering, internationalisering, circulair en duurzaam ondernemen en innovatie. De data van alle oproepen in 2022 kan je terugvinden in de Oproepkalender.
Gewijzigd op