Wijzigingen aan Wedstrijden voor ondernemers

Jaarlijks worden de Womed Award en de Award voor de Belofte uitgereikt aan twee vrouwelijke ondernemers met een grote dosis dynamiek, visie en engagement. De winnaars van de prijs vervullen gedurende 12 maanden actief de rol van ambassadrice voor het vrouwelijk ondernemerschap. Momenteel staan de kandidaatstellingen open. 2. De Bertjes is een jaarlijkse award die innovatieve ondernemers in de bloemetjes zet. De laureaten krijgen een vorm van concrete ondersteuning en geldprijzen tot € 5.000. De deadline voor het aanmelden is 30 september 2020, middernacht. 3. De BKRK-award is een wedstrijd met een focus op vakmanschap en ondernemerschap. Bokrijk en VAKlab zijn de organisatoren, het thema in 2020 is 'glas'. Inschrijven voor deze editie kan tot en met 1 oktober 2020. 
Gewijzigd op
Flanders Investment & Trade (FIT) organiseert jaarlijks een wedstrijd voor Vlaamse bedrijven die zich hebben onderscheiden op het vlak van export. Tot 31 mei 2020 kan het wedstrijdformulier worden ingediend. De uitreiking is op 23 september. Meer informatie en het wedstrijdverloop kan je terugvinden op www.leeuwvandeexport.be. De Stichting voor Toekomstige Generaties lanceert jaarlijks een projectoproep voor het SE'nSE Fonds, een zaaikapitaalfonds voor milieugerichte start-ups. Tot 5 start-ups maken kans op een bedrag van maximaal € 50.000 aan zaaikapitaal. Kandidaten kunnen tot 26 mei een dossier indienen op www.foundationfuturegenerations.org/nl.
Gewijzigd op
Flanders Investment & Trade (FIT) organiseert jaarlijks een wedstrijd voor Vlaamse bedrijven die zich hebben onderscheiden op het vlak van export. Tot 31 mei 2020 kan het wedstrijdformulier worden ingediend. De uitreiking is op 23 september. Meer informatie en het wedstrijdverloop kan je terugvinden op www.leeuwvandeexport.be
Gewijzigd op
Wegens de maatregelen rond het coronavirus werd beslist om de inschrijvingsperiode van de BKRK-award #Glas te verlengen en dit tot en met 1 oktober 2020. 
Gewijzigd op
Een goed idee? De eerste Pop Polls van Bizidee zijn geopend. Nog tot 22 maart kan je je ondernemingsidee indienen om te mogen pitchen op de Nacht van de Inspiratie in Leuven op 26 maart. De volgende Pop Poll start op 23 maart en eindigt op 26 april. De pitches vinden dan plaats op de Nacht van de Inspiratie in Kortrijk op 30 april. Het beste idee maakt telkens kans op € 4000 en privé-coaching. Meer informatie op www.bizidee.be/pop-poll
Gewijzigd op