Wijzigingen aan Wedstrijden voor ondernemers

De BKRK-award is een wedstrijd van Bokrijk en VAKlab met een focus op vakmanschap en ondernemerschap. Ze bestaat uit het ontwikkelen van een product, dienst of onderzoek dat het authentieke vakmanschap vertegenwoordigt in gebruik, techniek, materiaal en duurzaamheid. In 2023 staan vlechttechnieken centraal. Inschrijven voor deze editie kan tot en met 28 mei 2023. Meer informatie op www.bokrijk.be/nl/bkrk-award.
Gewijzigd op
1. 'Start Academy' richt zich tot universiteits- en hogeschoolstudenten en is zowel een academie als een wedstrijd. De prijzenpot bestaat uit een geldprijs tot € 1.500 en tot € 15.000 aan consultancy uren van een aantal partners. Inschrijven voor deze editie kan tot 17 februari 2023. Meer info op start-academy.be. 2. Indien je student én ondernemer bent, kan je steeds meedingen naar een SESSY Award. Naast de erkenning wordt er onder meer € 5.000 aan prijzengeld voorzien. Meer informatie kan je terugvinden op sessy.be
Gewijzigd op
Jaarlijks worden de 'Womed Award' en de 'Award voor de Belofte' uitgereikt aan twee vrouwelijke ondernemers met een grote dosis dynamiek, visie en engagement. De winnaars van de prijs vervullen gedurende 12 maanden actief de rol van ambassadrice voor het vrouwelijk ondernemerschap. Meer info over het wedstrijdverloop op markantvzw.be/womedaward. Je kandidaat stellen voor deze editie kan alvast tot en met zondag 6 november 2022. De prijs wordt uitgereikt op woensdag 8 maart 2023.
Gewijzigd op
De 'UNIZO Kmo van het jaar' is een prijs voor de beste Vlaamse kmo die zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. Met deze titel schittert de winnende kmo één jaar lang zowel in de media als op verschillende UNIZO-events. Het deelnamedossier ontvangen kan, door voor 11 september (West-Vlaanderen) of voor 1 oktober (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant) te registreren op www.unizokmovanhetjaar.be.
Gewijzigd op
Met VITO4Starters ondersteunt VITO jonge kmo's (oprichting vereist tegen de start van de steunperiode en maximum 5 jaar oud) die bijdragen tot meer duurzaamheid met technische kennis, een proof-of-concept en/of toegang tot infrastructuur. Alle Vlaamse starters met een project of concept dat inzet op duurzaamheid kunnen zich inschrijven. Heb je een idee om materialen of processen meer circulair te maken? Heb je een proces ontwikkeld dat de CO2-uitstoot verlaagt of minder water verbruikt? Of heb je een intelligent of efficiënt energiesysteem bedacht? Dan is VITO4STARTERS het ideale programma om deze ideeën te laten groeien. Meer informatie vind je terug op vito.be/nl/vito4starters.
Gewijzigd op