Wijzigingen aan Wedstrijden voor ondernemers

1. Om de twee jaar reikt het VBO de 'Belgian Business Award for the environment' uit. Hiermee worden ondernemingen beloond die zich onderscheiden op het vlak van duurzame ontwikkeling. De volgende editie zal plaatsvinden in maart 2022. De inschrijvingen zijn open tot 31 oktober 2021. Meer info op www.bbae.be. 2. Je kan je nu ook kandidaat stellen voor de verkiezing van 'Kmo van het Jaar 2021' of 'Beloftevolle kmo van het Jaar 2021', georganiseerd door UNIZO. Alle info op www.unizokmovanhetjaar.be
Gewijzigd op
In de maand mei zijn er verschillende deadlines voor ondernemerswedstrijden. 1. Flanders Investment & Trade (FIT) organiseert jaarlijks een wedstrijd voor Vlaamse bedrijven die zich hebben onderscheiden op het vlak van export. Kandidaten kunnen zich inschrijven tot maandag 31 mei 2021 via www.leeuwvandeexport.be. 2. De Belgian Game Awards worden uitgereikt aan de beste games en game studios van het land. Inschrijven kan tot en met 19 mei 2021 via awards.belgiangames.be. 3. Aanmelden voor de Henry van de Velde Awards 2022 kan nog tot 31 mei 2021. Alle informatie is te vinden op www.henryvandevelde.be.
Gewijzigd op
De inschrijvingen voor de Henry van de Velde Awards 2022 zijn geopend. Aanmelden voor deze editie kan tot 31 mei 2021. Alle informatie is te vinden op www.henryvandevelde.be.
Gewijzigd op
De Stichting voor Toekomstige Generaties lanceert haar zesde projectoproep voor het SE'nSE Fonds: een zaaikapitaalfonds voor milieugerichte start-ups. Tot 5 start-ups maken kans op een bedrag van maximaal € 50.000 aan zaaikapitaal. SE’nSE richt zich op startende ondernemers die gevestigd zijn in België en een project ontwikkelen met een positieve invloed op het milieu. Startende ondernemers moeten vóór 3 mei 2021 een beknopt dossier indienen. Alle informatie vind je terug op www.foundationfuturegenerations.org/nl.
Gewijzigd op
1. Start Academy richt zich tot universiteits- en hogeschoolstudenten en is zowel een academie als een wedstrijd. De wedstrijd voorziet individuele coaching en begeleiding van geselecteerde en niet-geselecteerde teams. De prijzenpot bestaat uit een geldprijs tot € 1.500 en tot € 15.000 aan consultancy uren. Inschrijven voor de volgende editie kan tot 15 februari 2021. 2. Indien je student én ondernemer bent, kan je ook steeds meedingen naar een SESSY Award. Naast de erkenning wordt er onder meer € 5.000 aan prijzengeld voorzien. Inschrijven voor deze competitie kan nog tot 5 februari 2021. 3. Cleantech Flanders is op zoek naar een Cleantech Hero Watertechnologie. Inschrijven kan tot en met 28 februari 2021. De winnaar draagt gedurende 1 jaar het label van Cleantech Hero Water en verkrijgt vermeldingen via verschillende promotiekanalen.
Gewijzigd op