Wordt jouw gemeente begeleid door de Profploeg? Neem deel aan de bevraging!

Publicatiedatum
Naast de mening van de gemeente over de samenstelling van de Profploeg, de duur van het traject en de algemene werking van de Profploeg, zijn er ook verschillende vragen over de betrokken diensten en stakeholders. De voorbije weken ontvingen de deelnemende gemeenten een e-mail van Hanane Llouh, doctoraatsstudent bij Universiteit Antwerpen, met een link naar deze tussentijdse bevraging. Neem zeker deel! Jouw mening is van belang voor ons.
Foto door airfocus, van unsplash.com

Tussentijdse en eindevaluatie

De Profploeg is een jaar aan de slag! VLAIO organiseert daarom samen met de Profploeg een evaluatie van de begeleidingen die tot nu toe werden gegeven aan de deelnemende gemeenten. De tussentijdse bevraging brengt de verdere noden van de gemeenten voor de Profploeg en VLAIO beter in beeld. Zo kunnen ze er maximaal op inspelen.

Aan het einde van ieder traject van de Profploeg zullen opnieuw enkele vragen gesteld worden om het eindresultaat van de begeleiding te kunnen beoordelen.

Profploeg

De Profploeg ondersteunt momenteel één of meerdere acties in het kernversterkend beleid van 93 gemeenten. De begeleidingstrajecten in de gemeenten uit de eerste kandidaten-oproep van augustus 2021 zijn stilaan afgerond. De Profploeg werkt nog volop in de gemeenten uit de tweede oproep van november 2021. En de gemeenten uit de derde en laatste oproep van juni 2022 staan net aan de start van hun traject. Niet elke gemeente zit dus in dezelfde fase in het begeleidingstraject. Toch kan elke deelnemende gemeente de tussentijdse bevraging invullen.

Delen: