WOMED Award voor Alexandra Limage

Publicatiedatum
Aan de vooravond van Internationale Vrouwendag is Alexandra Limage van Sprint Transport bekroond tot vrouwelijke ondernemer van het jaar.

WOMED Award

Alexandra Limage van Sprint Transport in Houthalen-Helchteren kreeg de trofee gisteravond op de hoofdzetel van KBC in Brussel. De jury looft Limage voor het doorzettingsvermogen waarmee ze haar bedrijf heeft uitgebouwd tot wat het vandaag is en om haar authenticiteit en open managementstijl.  

Alexandra solliciteerde in 1999 bij een klein transportbedrijfje dat in 2008 failliet ging. Met wat lef deed ze een bod op het over te nemen handelsfonds en werd zo CEO. Onder haar leiding floreerde de kmo weer, en telt Sprint Transport vandaag 37 medewerkers en 26 recente voertuigen. 
 

De jonge belofte

De prijs voor beloftevolle jonge vrouwelijke ondernemer ging naar Lotte Martens. Zij realiseert en produceert zelf originele textielontwerpen in haar Atelier Lotte Martens

De WOMED Award

De WOMED (Women in Enterprise & Development) prijzen zijn een initiatief van Markant vzw, het netwerk van vrouwelijke ondernemers, Unizo en krijgt steun van VLAIO.