Wissel van de wacht bij PIO

Publicatiedatum

Met het pensioen van Veerle Lories in het vooruitzicht, ging het PIO-team op zoek naar een nieuwe leidinggevende. Vanaf 1 mei zal An Schrijvers de functie van programma manager overnemen, waarbij ze zal instaan voor de coördinatie van het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten.

An Schrijvers als nieuwe programma manager

Met haar uitgebreide expertise en ervaring in de publieke sector zet An Schrijvers mee haar schouders onder het bevorderen van innovatie binnen de Vlaamse publieke sector. Dit doet ze ondertussen al enkele jaren binnen het PIO team. An was er namelijk bij van in de beginjaren van het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten. Samen met Veerle Lories zette ze PIO op de kaart. In haar nieuwe rol als programma manager gaat An de uitdaging aan om samen met haar team de koopkracht van de Vlaamse publieke sector meer strategisch in te zetten voor innovatie. 

Ik besef dat “het grote schoenen zijn om te vullen”, maar dankzij de kennis en kunde die we van Veerle hebben meegekregen én met een nieuw paar sneakers - lees: een uiterst sterk en gedreven team - beschikken we over de slagkracht om samen verder te timmeren aan de weg die Veerle met succes heeft uitgezet. 

An Schrijvers

Het afscheid van Veerle Lories

De voorbije jaren bouwde Veerle het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten uit tot een succesvol instrument. We willen haar graag bedanken voor haar toewijding en expertise die ze deelde met het team. Veerle zorgde voor een stevig fundament waarop An kan verder bouwen om de missie van PIO voort te zetten en te versterken! 

Ik wens An en het hele PIO-team heel veel succes bij het verder inzetten op innovatieve overheidsopdrachten. Strategische overheidsopdrachten vormen een bijzonder krachtig en efficiënt instrument om de publieke sector te innoveren en toekomstbestendig te maken.

Veerle Lories

Delen: