Wingspro: geef je carrière als ingenieur vleugels!

Publicatiedatum
Hoe zet je een innovatief idee om in een succesvol product, business unit of eigen onderneming? Krijg niet enkel de technologische aspecten van innovatie onder de knie, maar leer ook economisch, sociaal en maatschappelijk te valoriseren. Deze opleiding richt zicht tot ervaren ingenieurs die al aan de slag zijn. Interesse? Schrijf je in tot 5 augustus 2019!
innovatiestage

WingsPro is een opleiding van de 5 Vlaamse universiteiten voor ingenieurs die hun innovatie- en ondernemerschapscompetenties willen verbeteren. De opleiding richt zich tot ingenieurs met ervaring, die Wingspro met professionele activiteien combineren. 

Tijdens deze opleiding krijg je niet enkel de technologische aspecten van innovatie onder de knie, maar leer je ze ook economisch, sociaal en maatschappelijk te valoriseren. Je werkt je eigen innovatief project uit met professionele, persoonlijke coaching. Dit kan zowel een eigen onderneming of een project bij je werkgever zijn.

Tijdens 3 innovatiebootcamps leer je innovatieve opportuniteiten herkennen. Daarnaast kan jij je verdiepen in een technologisch domein naar keuze. 

Naargelang je wensen en verwachtingen krijgt je programma een persoonlijke invulling. De opleiding sluit af met een collectieve pitchingdag waarin iedereen zijn innovatieproject voorstelt. De sessies zijn ook afzonderlijk te volgen. 

Wat is de meerwaarde voor jou en je bedrijf?

  • Je leert opportuniteiten ontdekken en innovatieve ideeën niet enkel technisch, maar ook op businessvlak te bekijken. Zo haal je meer potentieel uit je technische kennis. 
  • Je wordt beter voorbereid om zelf te ondernemen aan de hand van advies, innovatiekennis en persoonlijke coaching. 
  • Je werkt een concrete bedrijfscase uit die een meerwaarde creëert voor je bedrijf. 

Op die manier wordt je een ingenieur met een open blik, die op meerdere domeinen inzetbaar is en geef jij je carrière meer impact. 

Interesse? Schrijf je in tot 5 augustus 2019!

De brochure van deze opleiding kan je hier downloaden.