Wil jij de overheid als klant? Nieuwe marktconsultaties en opdrachten

Publicatiedatum
Om de publieke sector te innoveren, hebben we de expertise van jouw bedrijf nodig! Neem deel aan één van deze marktconsultaties en word onze partner!
Logo van het PIO-programma

Neem deel aan een marktconsultatie: 

28 september: Digitale Lerarenkaart

Samen met Klasse wil PIO de huidige fysieke Lerarenkaart digitaliseren door een smartphone-applicatie te laten ontwikkelen met bijhorend achterliggend platform. Dit project richt zich in de eerste plaats tot full stack applicatiebouwers en softwarepartners met loyaliteitsplatformen, aangevuld met software integratoren. 

Schrijf je hier in.

28 september: Innovatief organiseren van het opvangen en verwijderen van drijvend vuil in de jachthavens langs de kust

Samen met Afdeling Kust van het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MOW) wil PIO private ondernemingen aanzetten tot innoverend nadenken hoe de verwijdering van drijvend en zwevend vuil in de kustjachthavens kan aangepakt worden. Deze marktconsultatie richt zich in de eerste plaats tot innovatieve bedrijven met autonome en continue afvalverwijderingssystemen in (kust)jachthavens.

Schrijf je hier in.

7 oktober: Aanmaak en beheer van semantische OTL-relaties

Voor dit project nodigt PIO, samen met het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en Addestino Innovation Management, ondernemingen en organisaties uit om deel te nemen aan een marktconsultatie. Dit project wil een breed toepasbare oplossing bekomen voor het aanmaken en beheren van semantische OTL-relaties tussen objecten over verschillende modellen, databronnen en softwarepakketten heen. Voor deze marktconsultatie worden voornamelijk software spelers en plug-in ontwikkelaars met CAD, GIS, BIM expertise alsook op software bedrijven met ervaring in het bouwen van cloud applicaties gevraagd. 

Schrijf je hier in.

Dien je offerte in voor een overheidsopdracht:

Momenteel staan er geen opdrachten open. Maar neem hier een kijkje op de PIO-website, er komen dit najaar heel wat nieuwe bestekken aan.

 

Wil jij als bedrijf de overheid als klant?

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig! Als grote onderneming, kmo, start-up fo ontwikkelaar kun je dat nu veel makkelijker. Want Vlaanderen zet via het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) nu nog meer in op innovatie. Neem een kijkje op de PIO-website om te kijken welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Of lees alvast onze VLAIO-pagina over PIO-projecten.

Ben je een overheid met een innovatief idee?

Loop je als organisatie van de Vlaamse publieke sector zelf met innovatieve ideeën rond? De nieuwe open PIO-oproep voor 2021 staat nu open!