Wil jij de overheid als klant? Nieuwe marktconsultaties en opdrachten

Publicatiedatum
Om de publieke sector te innoveren, hebben we de expertise van jouw bedrijf nodig! Neem deel aan één van deze marktconsultaties en word onze partner!
Logo van het PIO-programma

Neem deel aan een marktconsultatie:

Dien je offerte in voor een overheidsopdracht:

  • 1700 ondersteund door AI (deadline: 8 maart 2021)
    Met het PIO-project '1700 ondersteund door Artificiële Intelligentie' onderzoeken we hoe we met Natural Language Processing (NLP) de werking van het Contactcenter 1700 en het VLAIO Contact Center voor ondernemers kunnen ondersteunen. Deze opdracht is aangekondigd op e-notification op 4 februari en zal leiden tot de gunning aan één of twee inschrijvers. De kandidaatstelling dient te gebeuren voor 8 maart 2021.

 

Wil jij als bedrijf de overheid als klant?

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig! Als grote onderneming, kmo, start-up fo ontwikkelaar kun je dat nu veel makkelijker. Want Vlaanderen zet via het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) nu nog meer in op innovatie. Neem een kijkje op de PIO-website om te kijken welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Of lees alvast onze VLAIO-pagina over PIO-projecten.

Ben je een overheid met een innovatief idee?

Loop je als organisatie van de Vlaamse publieke sector zelf met innovatieve ideeën rond? De nieuwe open PIO-oproep voor 2021 staat nu open!