Wil jij de overheid als klant? Nieuwe marktconsultaties en opdrachten

Publicatiedatum
Om de publieke sector te innoveren, hebben we de expertise van jouw bedrijf nodig! Neem deel aan één van deze marktconsultaties en word onze partner!
Logo van het PIO-programma

Neem deel aan een marktconsultatie: 

23 februari: ‘Regen – het nieuwe goud?’ nieuwe toepassingen voor gerecupereerd hemelwater

Samen met TRANSfarm (KU Leuven) wil PIO nieuwe toepassingen voor gerecupereerd hemelwater ontwikkelen. Deze marktconsultatie richt zich tot alle ondernemingen, consultants en onderzoeksgroepen uit met kennis en ervaring omtrent technologische agricultuur, waterremediëring en -zuivering, watertechnologie en PV (Photo Voltaic) industrie.

Schrijf je hier in.

8 maart: 'Lokaal Signaal'

Samen met de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) en Deloitte wil PIO een tool ontwikkelen die ‘lokale signalen’, ingegeven door veldwerkers, capteert, aggregeert en prioriteert. Deze marktconsultatie richt zich ondernemingen, consultants en organisaties die kennis hebben over en ervaring hebben met het ontwikkelen van Digitale content management (CMS), AI-oplossingen of combinatie. 

Schrijf je hier in.

Dien je offerte in voor een overheidsopdracht:

Momenteel staan er geen opdrachten open. Maar neem hier een kijkje op de PIO-website want er zijn heel wat opdrachten in voorbereiding!

Ben je een overheid met een innovatief idee?

Loop je als organisatie van de Vlaamse publieke sector zelf met innovatieve ideeën rond? Check hier de open oproep voor organisaties uit de publieke sector!

 

Wil jij als bedrijf de overheid als klant?

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig! Als grote onderneming, kmo, start-up fo ontwikkelaar kun je dat nu veel makkelijker. Want Vlaanderen zet via het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) nu nog meer in op innovatie. Neem een kijkje op de PIO-website om te kijken welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Of lees alvast onze VLAIO-pagina over PIO-projecten.

 

Delen: