We zoeken partners voor studie over energie door wind

Publicatiedatum
Kunnen kleine en middelgrote windturbines bijdragen aan de Vlaamse energietransitie? Neem deel aan de infosessie van dit PIO-project op 4/04.
windmolens

Voorbereidend studiewerk nodig voor proefproject

Samen met het Vlaams Energiebedrijf (VEB) willen we een proefproject uitrollen rond kleine en middelgrote windturbines (verder KMWT) op publieke terreinen en/of gebouwen. Daarmee willen we inzicht verwerven in de economische, technische en vergunningsmatige facetten voor dit type van windmolens, en de uitdagingen en barrières die deze windmolens kennen.

Om tot een relevante testomgeving voor Vlaanderen (set van representatieve testsites) te komen is er voorbereidend studiewerk nodig. Samen met het VEB zijn we op zoek naar een partner die deze drie studietaken op zich zal nemen.

Deadline indiening op 24 april

Op woensdag 20 maart publiceerde het VEB het bestek voor deze opdracht op e-procurement. We verwachten de offertes ten laatste op 24 april 2019, 12u00.

Meer weten? Kom naar de infosessie op 4 april

We geven tekst en uitleg bij de opdracht op 4 april om 15:30 in het Herman Teirlinckgebouw (site Tour & Taxis, Havenlaan 86b, Brussel) in zaal 01.71 Fans Breziers. Gelieve je vragen op voorhand te bezorgen (tot 1 april ) aan Tina Van Lierde van het VEB via Tina.VanLierde@veb.be.

 

Wil jij de overheid als klant?

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig! Als grote onderneming, kmo, start-up fo ontwikkelaar kun je dat nu veel makkelijker. Want Vlaanderen zet via het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) nu nog meer in op innovatie. Neem een kijkje op deze website om te kijken welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Of lees alvast onze VLAIO-pagina over PIO-projecten