Vrijkaarten voor Hack Belgium!

Publicatiedatum
VLAIO Netwerk gelooft heilig in de kracht van samenwerking, en daarom geven we 6 vrijkaarten (t.w.v. 550 euro/stuk) weg voor Hack Belgium.

Op Hack Belgium zullen 1.000 deelnemers met verschillende achtergronden en expertises 3 dagen lang nadenken over enkele grote, maatschappelijke uitdagingen. Van 26 tot 28 april komen zij samen op Tour & Taxis in Brussel om nieuwe oplossingen te bedenken voor enkele 'wicked problems'. Gelukkig worden zij bijgestaan door allerhande wetenschappers, professionals en experten om hun ideeën bij te schaven en te ontwikkelen – gebruikmakend van de nieuwste technologieën – tot prototypes en/of haalbare businessmodellen.

Hack Belgium 2018 introduction for experts

Waarom deelnemen?

Tijdens de hackathon kunnen deelnemers nieuwe contacten leggen en nieuwe samenwerkingen smeden, maar ook kennismaken met nieuwe technologieën, zich laten adviseren door meer dan 200 experten en een 'hackersmentaliteit' ontwikkelen die hen sterkt voor de toekomst.

Gratis tickets voor dit event

VLAIO Netwerk steunt de boodschap en de doelstellingen van Hack Belgium en daarom geven we 6 vrijkaarten weg aan geïnteresseerde partners uit het netwerk. Enkel geschikt voor snelle beslissers: wie wil hacken van 26 tot 28 april reageert vóór vrijdagmiddag, 20 april, op netwerk@vlaio.be.

We vragen alleen dat je komt opdagen mét goesting en voor alle 3 dagen. Indien er meer interesse is dan de beschikbare plaatsen, dan verloten we op 20 april de tickets onder de geïnteresseerden.
 

Delen: