VLAIO zoekt een Technical Lead Software Ontwikkeling (tot 14 sept)

Publicatiedatum
Als Technical Lead bij VLAIO heb jij de touwtjes in handen van software ontwikkelingsprojecten. Maak kennis met deze boeiende IT-job mét veel interactie en contact met collega’s én met externen. Solliciteren kan tot en met 14 september.

Als Technical Lead bij VLAIO werk je binnen de dienst Informatica, waar je voor een groot deel van jouw tijd mee de applicatie ‘KRIS’ verder helpt ontwikkelen. ‘KRIS’ combineert CRM en dossierbehandeling en wordt onder andere ingezet om subsidieaanvragen te verwerken. Het is opgebouwd in MS Dynamics en maakt achterliggend gebruik van .Net, SQL Server en Sharepoint. Na een inwerkperiode om het nodige inzicht in de applicatie te verwerven, ga je aan de slag om via kleinere en grotere projecten nieuwe modules en toepassingen voor KRIS te bouwen. Daarbij coördineer jij de externe partners die het ontwikkelwerk voor hun rekening nemen.

Uiteraard sta je er als ICT Projectleider niet alleen voor en word je ondersteund door collega’s met ervaring in het leiden van projecten en andere collega’s die sterk zijn in software ontwikkeling. 

Kom je graag nog wat meer te weten over deze vacature? Onze collega's Sarah en Tinneke laten je graag kennismaken met deze boeiende job in volgend filmpje:

Wie zoeken we?

  • Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. 
  • Je hebt minimaal 6 jaar functierelevante ervaring waarvan minstens 2 jaar ervaring met software ontwikkeling.

Wat bieden we?

  • Je werkplek bevindt zich in Brussel, vlakbij het station Brussel-Noord. Je kan meerdere dagen per week telewerken. 
  • Je wordt aangeworven in de graad van adviseur (rang A2) met de bijhorende salarisschaal A211
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Hier lees je meer over werken bij de Vlaamse overheid. 

Iets voor jou? 

Hier vind je meer info en kan je jouw sollicitatie starten. Solliciteren kan tot en met 14 september 2020.