VLAIO Netwerk stelt zich voor: start

Publicatiedatum
Op 28 november was het VLAIO Netwerk te gast bij Syntra in Antwerpen. Daar vond een inspirerende infosessie plaats rond het aanbod van begeleidingsinitiatieven voor starters.

Meer dan 100 deelnemers kwamen ‘s morgens luisteren naar de keynote speech van jonge ondernemer Robin Geers die enkele tips en tricks gaf m.b.t. elke levensfase van een onderneming: waar moet je op letten als je groeit, wat zijn de valkuilen, hoe zoek ik de juiste partners, enz.?

Daarna lieten we partners uit het VLAIO Netwerk zich voorstellen aan andere partners uit dezelfde netwerk. De bedoeling is dat de verschillende actoren die actief zijn in de ondersteuning van ondernemers, elkaars dienstverlening beter leren kennen. Op die manier creëren we samen een omgeving waarin Vlaamse bedrijven optimaal ondersteund en begeleid worden.

We danken onze partners om hun dienstverlening naar starters toe te lichten, en natuurlijk ook de vele aanwezigen om daarover vragen te stellen in geanimeerde groepsgesprekken. VLAIO-collega’s van het Team Bedrijfstrajecten, maar ook adviseurs van Flanders DC, Unizo, NSZ, Voka, Syntra en Bizidee deelden op zeer interactieve manier hun expertises en praktijkervaringen, zodat het in de toekomst gemakkelijker wordt voor onze partners in het Vlaamse ecosysteem om beter en gerichter naar elkaar door te verwijzen.

start