VIVE LE VLAIO NETWERK - netwerkevent

Publicatiedatum
VLAIO verwelkomt haar partners tijdens een groot netwerkevent. Deze keer volledig in het teken van de koers. Schrijf je nu in!

Normaal gezien ontmoeten we onze partners bij het begin van een nieuw jaar, maar in 2022 willen we dit graag doen bij de start van de zomer. Dit keer helemaal in het thema van de koers. Een avond met interessante gasten en vooral de kans om de VLAIO collega's en VLAIO partners te ontmoeten, bij te praten en nieuwe contacten te leggen.

Je bent van harte welkom op 1 juni vanaf 17.00 uur in 't Kuipke in Gent. We starten stipt om 18.00 uur met het programma.

We brengen een gezellig tafelgesprek waarin Mark Andries met enkele boeiende gasten terug- en vooruitblikt. Maarten Vangramberen is voor deze gelegenheid onze host. De nieuwe minister voor economie & innovatie zal ook van de partij zijn. We sluiten af met een netwerkmoment tijdens een walking dinner.   

We zien je graag op 1 juni in 't Kuipke! Schrijf je hier in. Enkele dagen voor het event sturen we je de praktische details.

Wij kijken er naar uit.

Warme groeten van het ganse VLAIO-team. 

Delen: