Vind partners en experten via het FRIS-portaal

Publicatiedatum
Het FRIS-portaal (Flanders Research Information Space) is een website die alle - publiek gefinancierd - onderzoek in Vlaanderen samenbrengt.

Alle Vlaamse universiteiten en kennisinstellingen publiceren hun onderzoeksprojecten automatisch op www.researchportal.be. Dit portaal biedt een schat aan informatie voor bedrijfsadviseurs die voor hun klanten snel en efficiënt willen nagaan welk lopend onderzoek er in hun domein is in Vlaanderen. Het is bijvoorbeeld gemakkelijk om via allerlei zoektermen een geschikte expert of onderzoekspartner te vinden binnen een bepaalde discipline. Uiteraard kunnen ook bedrijven zelf grasduinen op het onderzoeksportaal.  

We geloven dan ook dat het FRIS-portaal een belangrijk instrument is in het VLAIO Netwerk, waarin we onze partners willen laten kennismaken met de producten, diensten en expertises van andere organisaties. Daarom vragen we voortaan aan projectcoördinatoren van door VLAIO gesteunde onderzoeks- en collectieve projecten om gedetailleerde informatie over hun projecten te publiceren op het FRIS-portaal.

Meer info op www.researchportal.be.

FRIS-Onderzoeksportaal

Delen: