Vind je co-founder en verhoog je kans op succes

Publicatiedatum
Dankzij steun van VLAIO kan onze partner Netwerk Ondernemen zes start-ups selecteren voor een voordelig Find Your Co-Founder traject, want met een co-founder aan je zijde heb je meer kans op succes. Waag je kans voor 15/09!

Ben jij een start-up founder met grote dromen?

Als solo-founder ben je verantwoordelijk voor ALLE beslissingen. Het houdt NOOIT op! Hoge druk, gecombineerd met een tekort aan tijd, niet alle skills in huis én gebrek aan de juiste ondersteuning… Het maakt het ondernemersleven soms moordend.

Met een co-founder aan je zijde heb je meer kans op succes dan solo-founders: founderteams hebben een tot driemaal groter klantenbestand. Bovendien wijst onderzoek uit dat twee (of meer) founders meer investeringen ophalen dan solo-founders.

Dankzij steun van VLAIO kan Netwerk Ondernemen zes start-ups selecteren voor een voordelig Find Your Co-Founder traject. 

Wat biedt het Find Your Co-Founder programma jou?

  1. Complementaire co-founder matching: We analyseren zorgvuldig jouw ondernemersambities en talenten om de perfecte co-founder voor jouw start-up te vinden. Samen vormen jullie een sterk, dynamisch team dat talenten combineert met zakelijk inzicht.
     
  2. De best mogelijke samenwerkingsstructuur: Je ontwikkelt de nodige kennis en vaardigheden om een constructieve samenwerking met je co-founder te bevorderen. Je leert conflict voorkomen en duidelijke afspraken te maken rond buy-out terms, vesting schemes, termsheets, … Het doel is een win-win situatie voor jou én je kandidaat co-founder.
     
  3. Deskundige begeleiding en ondersteuning: Geen HR consultants, geen headhunters. De jarenlange ondernemerservaring van Netwerk Ondernemen en de experten van Solvimus kennen en begrijpen ondernemers en hun uitdagingen als geen ander. Je volgt het traject met vijf andere beloftevolle starters. Hierdoor wisselen peer-2-peer learning en individuele begeleiding elkaar optimaal af. Met een sterk wederzijds engagement gaan we hands-on aan de slag om een complementaire match te realiseren. 

Hoe kan je deelnemen?

Door je kandidaat te stellen via de website van 'Find Your Co-Founder'!

Indien je voldoet aan alle selectiecriteria, volgt er een intakegesprek. Daarna selecteert Netwerk Ondernemen zes beloftevolle starters die met steun van VLAIO aan het Find Your Co-Founder traject kunnen deelnemen.

Delen: