Versterk jouw online aanwezigheid

Publicatiedatum
Een nieuwe e-commercecampagne ‘Het Internet. Ook uw zaak’ gaat van start. Ontdek via gratis tools hoe ook jij aan de slag kan met online verkoop.

9% alle verkoop gebeurt online

63% van de Belgen kocht in 2017 iets via het internet. In totaal besteedden we voor 10 miljard euro online, met een maandelijks gemiddelde van € 191. Van alle aankopen gebeurt zo'n 9% via e-commerce. De komende jaren zal dat aandeel nog stijgen, al blijft voor de Vlaming de fysieke winkel nog altijd van belang. Bijna 75% wil datgene wat hij of zij koopt nog even kunnen passen. 

Versterk jouw online aanwezigheid

Via onze campagnewebsite ‘Het Internet. Ook uw zaak’ kan je aan de slag met heel wat gratis tools om jouw e-commerce plannen vergemakkelijken. Zo kan je een e-scan doen die de mogelijkheden van het internet voor jouw onderneming onderzoekt. Na invullen krijg je toegang tot een persoonlijke omgeving, waar je concrete tips en video’s krijgt in functie van jouw score. Liever concrete info over de financiële haalbaarheid van online gaan? Stel dan een financieel plan op om de impact te berekenen.

 

e-commerce campagne