Vernieuwde brochure financiering

Publicatiedatum

Op zoek naar extra of alternatieve financiering? Ontdek in onze vernieuwde brochure een overzicht van wat de overheid voor jou kan doen. Versie 2023

foto voorkant brochure financiering

Extra financiering nodig?

Ondernemingen die nood hebben aan financiële middelen, stappen meestal in eerste instantie naar de bank. Soms is bancaire financiering echter niet mogelijk. Je zit bijvoorbeeld nog in de ontwikkelingsfase van nieuwe producten, of je kan onvoldoende terugbetaalcapaciteit aantonen. De bank vindt het risico voor het gewenste kapitaal te hoog. De brochure ‘Op zoek naar financiering’ zet de alternatieve financieringsoplossingen op een rij en geeft ook tips om je kredietaanvraag optimaal voor te bereiden.

Onze vernieuwde brochure

Het eerste luik van deze brochure maakt je wegwijs in de verschillende mogelijke financieringsbronnen. In een tweede deel gaan we dieper in op overheidsinitiatieven die aan deze financieringsmogelijkheden gekoppeld zijn. Zo zijn er diverse maatregelen die inbreng via familie, vrienden en fans aanmoedigen, alsook financieringsproducten die een aanvulling kunnen zijn op het bancaire krediet. Ook wanneer je geen toegang hebt tot deze vormen van financiering zijn er mogelijkheden. De brochure ‘Op zoek naar financiering? Ontdek wat de overheid voor je kan doen!’ kan je gratis downloaden op deze website.
 

Neem contact op voor advies op maat

Heb je concrete vragen over financieringsmogelijkheden, dan ben je ook welkom op één van onze zitdagen voor een persoonlijk gesprek. Je vindt hier de data en locaties, en kan je meteen inschrijven.

Nog vragen?

Neem dan contact op met onze bedrijfsadviseurs via dit contactformulier, op het gratis nummer 0800 20 555 of stuur een mail naar info@vlaio.be. 

Delen: