Vernieuwde brochure financiering

Publicatiedatum
Op zoek naar financiering? Ontdek in onze vernieuwde brochure wat de overheid voor je kan doen. Je kan ook rechtstreeks contact met ons opnemen.
calculator

Zoek je financiering?

Bij de start van je onderneming of wanneer je je activiteiten wil uitbreiden, heb je voldoende financiële middelen nodig. Naar de bank stappen is voor velen dan ook een eerste logische stap. Soms is het bancaire krediet echter onvoldoende of ontoegankelijk en dan moet je op zoek naar alternatieve financiering. De brochure ‘Op zoek naar financiering’ zet deze alternatieven op een rij en geeft ook tips om je kredietaanvraag optimaal voor te bereiden.

Onze vernieuwde brochure

Het eerste luik van de recent geüpdatete brochure maakt je wegwijs in de verschillende mogelijke financieringsbronnen. In een tweede deel gaan we dieper in op overheidsinitiatieven die aan deze financieringsmogelijkheden gekoppeld zijn. Zo zijn er diverse maatregelen die inbreng via familie, vrienden en supporters aanmoedigen, alsook financieringsproducten die een aanvulling kunnen zijn op het bancaire krediet. Ook wanneer je geen toegang hebt tot deze vormen van financiering zijn er mogelijkheden.

De brochure ‘Op zoek naar financiering? Ontdek wat de overheid voor je kan doen!’ kan je gratis downloaden op deze website.

Neem contact op voor advies op maat

Heb je concrete vragen over financieringsmogelijkheden dan ben je ook welkom op één van onze zitdagen voor een persoonlijk gesprek.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze bedrijfsadviseurs via ons contactformulier, op het gratis nummer 0800 20 555 of stuur een mail naar info@vlaio.be.
 

Delen: