Vacature: Projectleider BizLocator

Publicatiedatum
Heb je reeds nuttige ervaring opgebouwd in de vastgoedsector en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je een centrale rol spelen bij de verdere uitbouw van een portaalsite in volle groei? En heb je ook een commerciële flair om belangrijke doelgroepen aan te spreken? Dan is dit misschien de geknipte job voor jou! Solliciteren kan t.e.m. 04/04.

Jobomschrijving

Als projectleider zet je je dagelijks in voor de optimalisatie van BizLocator, onze portaalsite voor professioneel vastgoed. Met jouw frisse en vernieuwende blik neem je de nodige acties om BizLocator in de kijker te zetten. Daarnaast heb je ook oog voor inhoudelijke verbeteringen en schrikt het jou niet af om deze te realiseren. Je werkt samen met zowel je directe collega’s als externe partners om het actieplan vorm te geven en de vooropgestelde doelen te realiseren.

Als projectleider zorg je ervoor dat: 

  • ondernemers hun weg vinden naar deze portaalsite;
  • het (ruim) aanbod de grote diversiteit in vestigingsmilieus weerspiegelt;
  • de functionaliteiten van de zoekmotor bijdragen aan “het juiste bedrijf op de juiste plaats”.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

  • Je hebt een master diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid.
  • Je hebt minimaal 3 jaar functierelevante ervaring met betrekking tot vastgoed.

Wat bieden we?

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Delen: