Vacature: Projectadviseur STEM

Publicatiedatum

We zoeken een projectadviseur die binnen VLAIO het aanspreekpunt rond STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) wordt voor bedrijven. Als projectadviseur speel je een essentiële rol in het faciliteren en coördineren van STEM-initiatieven en samenwerkingen tussen bedrijven, onderwijsinstellingen en andere stakeholders. Iets voor jou? Solliciteren kan tot 21 augustus. Wil je meer info? Schrijf je nu in voor het infomoment op 17 augustus om 10u. 

Waar kom je terecht? 

VLAIO is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Wij stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat.

Je functie in het kort

Je bent mee verantwoordelijk voor het uitbouwen en beheren van VLAIO als aanspreekpunt voor bedrijven met focus op STEM. Het uitbouwen van het aanspreekpunt bedrijven STEM focust zich rond vier pijlers:

  • aanspreekpunt voor vragen van ondernemingen
  • kennisdeling onder ondernemingen
  • communicatie van STEM-werking van en naar ondernemingen
  • coördineren STEM-netwerk aan de industriekant.

Je richt je op taken zoals online communicatie, netwerkvorming tussen bedrijven en het behandelen van STEM-gerelateerde vragen en doorverwijzingen van bedrijven. Je doet dit niet enkel vanuit het team, maar gaat gericht binnen en buiten VLAIO op zoek naar strategische linken. Je maakt deel uit van een ruimer team dat zich focust op het activeren van het VLAIO-netwerk rond de verschillende transities waar onze maatschappij voor staat zoals digitalisering, de circulaire omslag, de energietransitie …

Wie ben jij?

  • Je hebt een masterdiploma
 

Infosessie op 17 augustus

Op 17 augustus van 10u tot 11u organiseren we een infomoment. Wil je meer weten over de functie of heb je vragen of de inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan zeker in.

 

Jouw voordelen

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
  • Je ontvangt de volgende voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en je bent bovendien vrij tussen Kerstmis en nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken. 
 

Solliciteer nu

Solliciteren kan tot en met 21 augustus 2023.

Meer info en meteen solliciteren voor deze vacature!

 
 

Zag je onze andere vacatures al? 

We hebben verschillende openstaande vacatures. Alle openstaande vacatures vind je op vlaio.be/vacatures.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Die vermelden we steeds in de VLAIO nieuwsbrieven. Je kan je hier abonneren.

 

Delen: